Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
    86 / 180
    Měla jsem ji naposledy jako dítě a najednou jsem na ní dostala ukrutnou chuť :-) Tak jsem se do toho pustila a je to prostě božské :-) Játrová omáčka s rýží, na tu chuť se zkrátka nezapomíná :-)

    Taky jsem na ni ráno dostala chuť, takže náš dnešní oběd byl stejný.. 🙂

    22. led 2014

    Můžu prosím poprosit o recept? Zítra plánuji vařit něco z jater a tohle vypadá velmi dobře 🙂 Děkuju 🙂

    22. led 2014

    @stepicech je to velmi jednoduche.na oleji orestujeme cibuli dozlatova.pote přidáme cca 300g rozmixovanych jater,zarestujeme,zalijeme vodou,dame kostku bujonu a cca 15 min povarime.pote zahustime smetanou s moukou,osolime a opeprime.HOTOVO 🙂

    22. led 2014

    Děkuju 🙂

    23. led 2014

    taky ji mám ráda už od malička, manžel ji naopak nesnáší.... Děláme trochu jinak -uvaříme vepř. játra a potom je prolisujeme lisem na česnek. Uděláme si v kastrolku jíšku z másla a mouky, tu zalijeme vývarem z jater a povaříme. Nakonec vmícháme prolisovaná játra, osolíme, ochutíme citronovou šťávou a podáváme s bramborem.

    6. led 2015

    @andos manžel ji taky nejí 😀 já vepřová játra nedávám, jen ty jemné kuřecí 🙂 ale zajímavé, jak se to dá i jinak připravit. S bramborem si to asi neumím představit, ale asi to může chutnat dobře 🙂

    6. led 2015