153 / 180
    Smažený sýr s hranolkami a tatarkou :-) Taková menší prasárna :-)

    mohu požádat, děláte si svou vlastní tatarku..?(odhaduji, že ano), napsala by jste mi prosím váš receptík?

    7. čer 2014

    @kimby Musím Vás zklamat, ale tohle domácí není. Teda je tam kupovaná majolka a k ní přidaná zakys. smetana, pak přidaná domácí nakládaná okurka, cibulka, cukr, sůl, pepř. Ale jinak dělám majolku tak, že vezmu 100ml oleje a k němu přidám jeden žloutek, okyselím citronem a pak tyčovým mixérem. Ale je to u mě jak v loterii - jednou se povede, podruhé ne.

    7. čer 2014

    svou majolku dělám také tak, ale jen tedy olej+žloutek, nepřidávám citron (vyzkouším), ale zkusím tu tatarku 🙂 kombinaci majolky+zakysanky neznám, děkuji!

    7. čer 2014

    @kimby to já tak dělám, aby to bylo "odlehčené" 🙂 A všem to moc chutná 🙂 Já totiž jednou někde viděla, že přidávají ocet, jenže já ocet bytostně nesnáším, takže dávám citron 🙂

    7. čer 2014

    @klaire22 moc děkuji za nové tipy, vyzkouším

    7. čer 2014