icon
5 / 42
Pomazánka z červené čočky s žitným chlebem
avatar

RECEPT'

červená čočka
sůl
máslo

Čočku uvařím dle návodu v osolené vodě. Poté ji nechám zchladnout. Rozmačkám ji vidličkou, přidám změklé máslo a případně dochutím. Mažu na žitný chléb.

Odpověz
21. říj 2015
avatar

To musim vyzkoušet 🙂

Odpověz
21. říj 2015
avatar

@marketkab našla jsem to ve skupince protikvasinková dieta a taky jsem to hned zkušila a je to vážně dobré.

Odpověz
21. říj 2015
avatar

Juu taky zkusim hned v patek az bude zitny chleb na ktery to namazat 🙂.

Odpověz
22. říj 2015
avatar

Klárko myslíš že máslo nevadí? Ellí má alergii na mléko a máslo jí vadí hrozně ☹

Odpověz
23. říj 2015
avatar

@klarajir Klárko, ale my s největší pravděpodobností ABKM nemáme. Hubíme kvasinku, tam je máslo povolené. A zatím jsem nevypozorovala, že by se jí to zhoršilo, když si dám máslo.

Odpověz
23. říj 2015
avatar

Moc držím palce ať je Šárinka brzy fit!

Odpověz
24. říj 2015
avatar

Výborný recept! 🙂

Odpověz
16. pro 2015
avatar

Syn nemůže máslo, takže jsem ho nahradila margarínem. Přesto je pomazánka výborná. Děkuji za Vaše recepty.

Odpověz
20. led 2016
avatar

Vypadá to výborně! 😉 jedla jste i při kojeni? Co prdíky? Mám z luštěnin strach 🤐

Odpověz
6. pro 2016
avatar

@liynks Já jedla všechno, díky bohu moje děti na prdíky netrpěly 😉

Odpověz
6. pro 2016