icon
13 / 42
Pečený pstruh s grilovanou zeleninou
avatar

RECEPT

pstruh
česnek
bazalka
sůl
kukuřičná mouka na obalení
drcený kmín

Pstruha očistím, osolíme, vnitřek bříška vytřeme česnekem a bazalkou, obalíme v kukuřičné mouce smíchanou s drceným kmínem, vložíme do pekáčku, pokladem kousky másla a pečeme cca 25 minut.

Na grilovanou zeleninu
lilek
1/2 cukety
pórek
1/2 žluté papriky
1 žampion
2 lžíce oliv. oleje
1 lžíce pesta
sůl, pepř

Zeleninu nakrájíme na kousky, zalijeme olejem, pestem, osolíme, opepříme, vysypeme na pečící papír a zapékáme cca 20 minut.

Odpověz
24. říj 2015
avatar

Nevím proč, ale houby mám zažité jakože do protikvasinkové diety nepatří...Já je tedy nejím ani normálně, ale mám pocit, že zrovna houby můžou rozhodit střevní mikrofloru, že podporují růst kvasinek... Ale možná je to pocit?...

Odpověz
10. říj 2017
avatar

@barag jsem toho názoru taky, stejně tak kukuřičná mouka jsou v podstatě škroby. JInak teda vypadá to užasně

Odpověz
5. pro 2017