1 / 1

    Dobrý den. Vánoční dekorace mě nezajímají, ale v KIKu ráda nakupuji oblečení, hlavně pro děti. Omlouvám se za off topic, ale už dlouho mě zajímá, proč má KIK tak otřesný web a jestli tam někdy (ideálně v dohledné době) najdu kompletní nabídku, nejlépe včetně e-shopu? 🙂 Je škoda, že když chci vědět, co je za nové zboží, musím koukat na německý web. Samozřejmě v našich prodejnách bývá daleko menší výběr, ale pro inspiraci a představu je to dobré. Děkuji.

    21. lis 2016

    @soleilll Krásný podvečer, těší mě, že u nás ráda nakupujete, a chápu, že někdy je praktičtější vybírat zboží z domova. V rámci nejbližších let zřízení e-shopu plánujeme, ale nebude to v dohledné době. Zatím upřednostňujeme osobní nakupování s možností zboží si pořádně prohlédnout a vyzkoušet. Nabídka v KiKu se hodně obměňuje a liší se v jednotlivých prodejnách, tak je to trochu složité.
    Zatím tedy doporučuji sledovat naše letáky s novým zbožím, k jejichž odběru se můžete přihlásit zde: www.oblekamesechytre.cz/registrace-newsletteru a na stejné webové stránce www.oblekamesechytre.cz najdete také aktuální výběr z naší vánoční nabídky. Přeji pěkný večer! 🙂

    21. lis 2016

    @klara_kik Děkuji za rychlou odpověď. Moc nerozumím tomu, proč máte dva weby, tuhle marketingovou strategii nechápu, navíc opět s velmi nekompletním obsahem. Co se týká letáku - opakovaně jsem se setkala v různých prodejnách s informací, že věcí z letáku dostali opravdu jen pár a byly hned pryč. Škoda, ale i přesto se dají objevit moc pěkné kousky, i když je to z mého pohledu spíš dílo náhody. 🙂 Mějte se.

    21. lis 2016

    @soleilll
    Budu doufat, že u nás v příštím roce budete objevovat pěkné kousky častěji a nebude to jen náhoda. O některé věci je opravdu až neuvěřitelně veliký zájem a v některých prodejnách zmizí téměř hned. Snažíme se zájem co nejlépe odhadovat, ale není to snadné… Ten vánoční malý web má jen pomoci s výběrem dárků a vánočních dekorací. Tak snad vám ten kompletní přehled budeme moci na webu co nejdřív ukázat. Mějte se pěkně!

    23. lis 2016