konik_testuje
7. zář 2018
2917 

Vaše zkušenosti s BAZA plus krémem

Aktualizace: recenze na tento velmi příjemný a multifunkční BAZA plus krém si můžete přečíst tady. Získá si i ve vaší koupelně své čestné místo?

---

Maminky, vzpomínáte na testování před dvěma lety, kdy jsme si posvítili na BELOBAZA krém od společnosti Belupo? Teď můžete otestovat jejího hustějšího bráchu, který bude, díky obohacenému složení, pečovat o mnoho kožních problémů vás i vašeho miminka.

Představujeme vám BAZA plus krém, tak čtěte pozorné dál.

Co testujeme

Testovat budeme příjemný víceúčelový krém. 

Přípravek je určen pro celou rodinu. Za dokonalost pokožky bojují zinek, bisabolol a změkčující bílá vazelína. Krém je určen nejen na opruzeniny a podráždění u novorozenců, ale je vhodný i jako doplněk v péči o velmi suchou a ekzematickou pokožku, akné, drobné spáleniny, oděrky a proleženiny u dospělých.

Je doporučováno krém používat preventivně i při akutním řešení kožních problémů jako ekzémy, novorozenecké akné, opruzeniny, svědění, záněty kůže, podráždění, šupinky, proleženiny, akné, spáleniny nebo poranění.

V rámci BELOBAZA řady má BAZA plus krém hutnou texturu. Normální texturu má Belobaza a jemnou texturu pak Baza light. Tak si na svoje přijde každý a vybere si takový krém, který jeho pokožka nejvíce potřebuje.

Koho hledáme

Na otestování tohoto krému hledáme 10 maminek, které potřebují vyřešit časté opruzeniny svého miminka nebo suchou až ekzematickou pokožku členů domácnosti.

Jak se zapojit?

Snadno! Stačí napsat komentář pod tento článek. Uveďte v něm, kromě toho, zda trpíte výše zmíněnými problémy vy nebo vaše děti, i vaše plány na přicházející podzim. Klidně se rozepište, těšíme se na vaše komentáře.

Čas na napsání komentáře máte do neděle 9.9 2018 a hned v pondělí 10.9.2018 proběhne výběr kandidátů na testování.

Mějte se krásně a držíme palce,

Váš konik_testuje

#test_bazapluskrem

Tak ja zkusím štěstí 🙂naše malá Adrianka (5 měsíců)začala diky oranžovým pamperskám trpět na opruzeniny hlavně na prcince kdy to chuderka má kolikrat až do krve.Bohužel se nám k tomu přidali i jiné a to opruzenina přímo pod krkem jelikož se tam špatně dostává vzduch a i když já suším ,umývám a mažu stále ji tam má i když už ne tak hroznou.Ale nejhorší problém je neustále už měsíc praskajici červená a svědivá pusinka a rtiky. Vyzkoušeli jsme snad co šlo(sádlo, olej atd.)kdyby tohle pomohlo tak by to bylo úžasné a beruška by konečně měla klid a ne každé rano do krve prasklou pusinku. 😉

3. zář 2018

Dobrý den, měla bych velký zájem o testování krému Belobaza. Doma mám syna 2 roky s atopickým ekzémem. Na ekzém jsme vyzkoušeli různé krémy, oleje... Někdy s větším úspěchem někdy beze změny. Atopický ekzém bohužel zdědil po mě. Krém bych tedy využila i pro sebe. V listopadu navíc čekáme přírůstek do rodiny a mohla bych do testování zapojit i nejmladšího člena rodiny. Přeji krásný den.

3. zář 2018

Dobrý den,
měla bych opravdu veliky zájem o testování krému Belobaza. S kožními problémy žádný člen naší rodiny nijak zvlášť netrpí, ale sem tam se na pokožce objeví nějaká vyrážka. Máme 10 měsíčního syna a vzhledem k citlivosti jeho pokožky tento přípravek velice ocení.
Děkuji

3. zář 2018

dobrý den, určitě bych ráda vyzkoušela. Jelikož obě děti jsou už téměř bez plenek (dcera - 4 roky - úplně a malej - 2 a kousek -jen na noc) opruzeniny již nejsou tak žhavým tématem. Nicméně oděrek, suchých míst na kůži a různých exemků se stále objevuje spousta, u dětí ze jména, ale i já tím občas trpím. Mažeme indulonou, lipobazí, někdy i sudokrémem. A naše plány na podzim? Tak malá bude chodit do školky, dnes je tam první den po prázdninách (už chodila loni) a klouček bude se mnou doma a budeme se učit nové věci (hlavně to co musí zvládnout až i on půjde do školky). Při pěkném počasí budeme chodit na procházky a sbírat kaštany, listí, žaludy a jiné produkty přírody ze kterým pak doma můžeme něco vyrobit. Pokud trošku zaprší snad budou i houby. Doma nás čekají hlavně knížky, hry, pohádky, ovoce, teplé čaje, brzké svícení a zapalování svíček. N podzim též vychází Michalčin svátek, tak bude i malá oslava. Víceméně takové běžné plány.

3. zář 2018

Dobry den, moje holcicka na opruzeniny sice vubec netrpi, ale za to ma na obou ruckach i nozkach velmi sucha mista s supinkama..zkousim co se da, ovsem zatim nic nepomohlo, rada bych zkusila i tuto variantu😊

3. zář 2018

Před pár dny se mi narodil syn, hodně trpí na suchou pokožku a přítel na to trpí také hodně takže bych je zapojila určitě oba 😊 zatím nám totiž nic nepomohlo.

3. zář 2018

S přicházejícím podzimem se u mě a bohužel i dcerky objevuje ekzém. Zasažené jsou hlavně nohy. Moji sourozenci na to bohužel taky trpí. Je potřeba neustále místa mazat a mazat. Ráda bych vyzkoušela tento krém a zkusil zda zabere . Na opruzeniny dcerka netrpí. Mě trápí i suchá kůže 🙁

3. zář 2018

Ahoj. Jmenuji se Ivana a mám dvouleťačku Adélku. Adélka má citlivou pokožku, od narození trpí na exém. Nemá to nijak rozsáhlé, ale stačí polevit, změnit prášek, šampón.. a problém je na světě. Stále hledám vhodný krém na promazávání její citlivé pokožky, proto bych ráda otestovala Baza plus krém. Děkujeme a mějte krásný den 🙂

3. zář 2018

Hezký den, do testování bych se ráda zapojila i já. Jsem v šestém měsíci těhotenství a od začátku mám hodně zhoršený ekzém, na který teď samozřejmě nic moc extra používat nemohu. A protože zkouším všechny možné bezkortikoidové metody, které by mi ulevily od svědění, zarudlé a praskající kůže a nekonečného olupování suchých šupinek, ráda vyzkouším i tuhle novinku. A určitě bych krém vyzkoušela i na svém jedenáctiletém synovi, kterému se s nastupující pubertou také občas objeví ložisko ekzému, i když naštěstí ne v takové míře, v jaké jsem ekzém v jeho věku měla já 🙂 Bylo by fajn zkusit něco nového. Třeba to bude fungovat... 😉

3. zář 2018

Radi bychom se zapojili do testování. Syn má 2 a půl roku a od narození trpí a různé opruzeniny, exemy, suchou kůži apod... má to asi po mě jsem na to dost podobne a už jsme vyzkoušeli "kde co" brzy se nám narodí malej braska a bojím se už teď jak na tom bude...

3. zář 2018

Ahoj, za dobu mého těhotenství jsem si odvykla řešit atopický ekzém. Malému je teď osm měsíců a ekzém se mi vrátil ve větší míře, než byl předtím. Manžel mě láskyplně oslovuje šupinko a snažíme si z toho dělat legraci, ale ... Nic z toho, co jsem používala, teď nemá veliký efekt a tak hledám nějaké nové řešení. Syn sice nepodědil atopický ekzém, alespoň to tak zatím vypadá, ale suchá kůže ho trápí také. Ráda bych se tedy zapojila do testování BAZA plus krému na sobě i na synovi.
A plány na podzim? Užívat si rodiny, procházky, zoologická, něco pěkného ušít, večer si uvařit čaj, zapálit svíčku, zachumlat se do deky a odpočívat.

3. zář 2018

Dobry den. Tohle testovani bych vyzkousela na meho manzela,ktery od mala trpi exemem. Povidal mi,jak se jako dite koupal v nejakych specialnich koupelich, nesmel se ususit rucnikem atd.atd. V puberte mu veskery exem zmizel a ted po par letech se mu zase objevil, driv jen kdyz se zapotil v zahybech,napr. Pod kolenama, na rukach atd. Posledni rok ma exem ale porad,vyzkousel uz x masticek,vodicek ale nic mu nepomaha,pracuje jeste navic s pripravky,ktere mu na exem nedelaji dobre. Ted si poridil nejake tekute rukavice,aby si ruce alespon trochu chranil. Ma nejvic exemu prave na rukou. Takze by me opravdu zajimalo,zda by tento produk jeho vysusenou,popraskanou pokozku zklidnil. Dekuji.

3. zář 2018

Ještě jste mě na žádné testování nikdy nevybrali,tak třeba tentokrát to vyjde 😉 krém bych určitě testovala na sobě- od dětství trpím atopickým ekzémem, někdy je líp , někdy hůř,teď momentálně spíš hůř ☹️ asi sehrály svoji roli hormony, které se mi teď,jelikož jsem těhotná (18tt) hodně bouří 😀 a právě proto,že čekám miminko, na sebe nechci patlat kde co a věřím,že BAZA krém,jelikož je určen i pro miminka, bude mít kvalitní složení.. no a plány na podzim jsou velké 😁 rekonstujeme postupně dům, který jsme před necelými dvěma roky koupily, přes léto jsem si daly oddech,ale teď zase budeme pokračovat..já si chci taky naplno užívat staršího syna,než se v únoru narodí druhý prcek a začne pořádný kolotoč 🙂

3. zář 2018

Krém bych ráda vyzkoušela u tříleté dcery a u manžela, pokud bych ho donutila se pravidelně mazat 🙂 Natálce se objevil atopický ekzém po prvním očkování, z kortikoidové mastičky má dokonce i jizvu na paži, a to jsme ho moc často nepoužívali, takže touto cestou už nechceme jít nikdy. Postupem času ekzém mizí a znovu se objevuje podle počasí a nově i ze školky (přičítám to stravě s hromadou cukrů, což doma dříve nebylo). Vyzkoušeli jsme hromadu krémů a mastiček, občas něco na chvíli zafunguje. Jen doufám, že u mimča se ekzém neprojeví, ale ráda bych ho používala na zadeček proti opruzeninám.
Na podzim bychom rádi jeli nějak na prodloužený víkend, do zoo, na zvířátka, fotit holky v hromadě barevného listí..

3. zář 2018

Dobrý den. O testování mám velký zájem. Dcera 3 roky je bez plen. Ale má velmi suchou pokožku s častými vyrážkami. Brzy se nám narodí miminko, takže opruzeniny bude znovu ožehavé téma, které bzdu řešit.

3. zář 2018

Ráda bych testovala krém Belobaza na našem ročním Sebíkovi . Před koncem školního roku se mu objevila ošklivá opruzenina v třísle , vyzoušeli jsme vše možné , řešila jsem s dr. a vždy se opruzenina vrátila ,ikdyž ne v takové míře ,ale pořád se objevuje flíček. Byli jsme i na kožním ,kde jsme dostali mastičku s kortikoidy ,po které to sice na chvíli zmizne ,ale opět se ukáže. Ted jsem to řešila s pediatričkou a ona , že musíme zkoušet ,takže bych chtěla ozkoušet i tento přípravek 😉

3. zář 2018

Krásné pondělní dopoledne🙂
Jmenuji se Ivča a mám 3 děti, ve věku 10, 8 a tří let. A nejmladší, ještě bydlící v bříšku, vykoukne na svět v listopadu.
Jelikož jsem alergička, moje dvě děti, holky, podědili bohužel sklony k ekzematické pokožce, s tvorbou suchých, červených fleků, které je svědí☹
Syn, je zase pořádný kluk, neustále odřený, z toho, jak lítá s kluky po venku.
Moc ráda bych vyzkoušela krém BAZA PLUS🙂nejen já, ale hlavně všechny moje děti, i ta brzo narozená🙂

3. zář 2018

Malý naštěstí opruzeniny mývalí velmi výjimečně.. Bohužel ovšem má po mě velmi suchou pokožku spojenou s atopickým ekzémem.. Takze bychom toto testování postoupili oba dva.. Rádi vyzkoušíme něco nového co by nám mohlo pomoci.. Už jsme toho vyzkoušeli hodně a třeba právě Baza plus nám pomůže s našimi problémy.. 😊
Jinak co se týče plánu na podzim tak to jsou rozhodně procházky v parcích.. Miluji barevný podzim a také náš čeká týdenní dovolená 😍

3. zář 2018

Pěkné pondělní dopoledne.
Ráda bych se zapojila a zkusila štěstí a to především kvůli své holčičce, která má extrémně náchylnou pokožku na jakýkoli krém. Což je vzhledem k tomu, že ji má hodně suchou trochu problém. Vyzkoušeli jsme od těch nejlevnějších až po ty ultra drahé krémy (dostupné jen v lékárnách) snad úplně všechno a nemůžu říci, že by nám něco vyhovovalo na 100%... V listopadu čekáme přírůstek do rodiny 🤰 takže bychom Baza plus krém určitě využili i na našeho nového člena 😍. No a jaký máme program na podzim? Ještě před porodem a starostmi/radostmi s miminkem pojedeme do Maďarska do lázní (i tam by se nám po koupání v bazénech krémík na 100% hodil) a čeká nás veliká rodinná sešlost, kterou pořádáme každé dva roky. Všichni strýčkové, tetičky, bratranci, sestřenice, neteře a synovci...prostě správný Hujerov😅
Přeji klidné dny a úspěšný začátek školkového a školního roku.
Lucie

3. zář 2018

Malý opruzeniny zatím nemá, ale manžel má odmala ekzemy a nic nepomáhá. Už nakupuji2 vesticky a vse na podzim, konečně prší a je krasne3, sama jsem si koupila plastenku .

3. zář 2018

I my bychom velmi rádi vyzkoušeli na řadu problémů. Syn (5let) má atopický ekzém, syn (2,5let) má lehké sklony k vysušeným flíčkům po těle v závislosti na počasí, takže teď na podzim a v zimě očekáváme a nejmladší syn (1rok) určitě využije na plenkovou oblast. I já bych se ráda přidala k testování, neboť vlivem onkologické léčby trpím na suchou a olupující se kůži na celém těle. Snad budeme mít trochu štěstí při losování ;)

3. zář 2018

Ahoj Zouvince je 11 měsíců a má alergii na kravské mléko, díky tomu má i citlivou pokožku. Celé léto jsme trpěli na opruzeniny a zkusili všemožné mastičky. Byla zapruzená až do krve a pokaždé když jsem jí sundala plenku začala si to ještě víc škrábat. Dlouhou dobu jsme si nevěděli rady, každá mastička po pár pokusech selhala. Vždy když mi přišlo že se to lepší, rozjelo se to na novo. Byli jsme bezradný, naše paní doktorka stále říkala že je to asi tím teplem. Pak mi jednou napsala kámošky paní máma, která dělá v nemocnici, zeptala se mě na všechno (jak to vypadá, jak dlouho to má, co všechno jsme zkoušeli) a běžela se zeptat pana doktora co by nám mohlo pomoc. Pan doktor nám poslal imazol a rybilku, nevěřila jsem že by se to mohlo zlepšit ale stalo se. Jediný imazol nám vyléčil tyto hnusné opruzeniny. Teď když vidím že se jí začínají dělat zarudla místa tak hned mažu imazolem. Zatím fakt jediné co nám pomáhá, však nemůžeme používat pořád, takže jen v nouzi. 👍😊

3. zář 2018

Také zkusím štěstí. 🙂 Ráda bych se do testu zapojila, neboť mám 2 měsíční dceru, která má momentálně exemek v hlavě. A mně se navíc po asi třičtvrtě roce minulý týden vrátilo akné na obličeji. ☹

3. zář 2018

Moc ráda, bych vyzkoušela krém BAZA plus. Dvouletý syn, hodně trpí na opruzeniny, mívá je v tříslech, pod krčkem, ale nejhorší je v podpaží. Ta se nám zatím nepodařila ničím odstranit úplně. Na podzim je program jasný, starší sourozenci nastoupili do školy a do školky a já budu doma s nejmladším dohanět resty, které jsem přes prázdniny odkládali. 😉

3. zář 2018

Tez se pridavam a třeba se stesti usmeje. Moje dcerka trpi na atopicky exem. Malo ktery krem na to zabira, vlastne skoro zadny. Kdo vi, treba zrovna tento bude tou nejlepší cestou mit exem konecne pod kontrolou.

3. zář 2018

Tento krem bychom moc rady vyzkousely s dcerou (Lily 2roky) , od narozeni ma ekzem a caste opruzeniny..uz jsme vyzkousely kdeco a nic extra nepomaha . 😑 na podzim nemame nijak velke plany , starsi dcerka je ve skolce , mladsi zatim bude chodit jen na krouzek , budeme chodit na kastany,do lesa ,miluji prochazky podzimni prirodou 😊

3. zář 2018

Vas mi poslalo samo nebe 🙂 Mame 7mesicniho chlapecka, ktery bojuje se suchou pokozkou a ekzemem uz dlouho a zkousime kde co. Prcek je kvuli tomu uplakany, protoze ho to zlobi, svedi, skrabe si to do krve a nemuze usnout ☹ je mi ho tak lito a tak rada uz bych pro neho nasla neco co mu opravdu pomuze.Moc radi bychom se zaradili do testovani. Preji vsem krasny den

3. zář 2018

Mám rok a půl starého chlapečka, který má citlivější pokožku - stačí jakákoliv výraznější změna počasí a už mu vyraší ekzém na tvářích a různě po tělíčku. Rádi by jsme tedy vyzkoušeli výrobek, který by pomohl tento problém vyřešit. A co plánujeme na podzim? Starší synek je dnes prvním dnem jako velký předškolák a my tedy budeme doufat v krásné počasí, aby jsme si co nejvíce užili venku, před nadcházející zimou 🙂

3. zář 2018

Rádi bychom vyzkoušeli i váš výrobek . Mám 3 týdenní miminko a co člověk nechce zdědil po mě mou citlivou pokožku. Já jako dítě atopický ekzém a teď v dospělosti trpím na extrémně suchou pokožku. Malý má šupinky, suchou pokožku, loupe se jak had a už se mu nelíbí ani pleny okolo nožiček, už je podrážděný. Moc ráda bych zkusila jak na sebe, tak na malým. A co plánujeme na podzim.? Nejspíš procházky s kočárkem a doufáme že začnou růst houby, potom nás z lesa nikdo nedostane. 😉

3. zář 2018

Nebyli by špatně se do testování zapojit protože naše malá má často začervenalý zadeček,i starší dceři a mě by mohl pomoci při našem boji s atopickým ekzémem který teď při ochlazení s návratem rozhodně zahálet nebude. Teď při nadcházejícím podzimu se těšíme na návštěvy lesa s hledáním hub, vytváření různých obrázků z listí a jiného tvoření z toho co nám příroda dát, na výlety po rozhlednach kde budeme celá rodina a na to jak se na gauči budeme tulit pod jednou dekou a budou nám k tomu svítit svíčky . Na procházky s kočárkem okolo Ohře a na začínající plavecké kurzy 🙈

3. zář 2018

Dobrý den, moc ráda bych krém vyzkoušela na svoje akné, už x let s tím bojuju a nemůžu se toho zbavit. 😉 Snad budu mít štěstí při výběru.

3. zář 2018

Rada bych vyzkousela vase vyrobky a treba by nasim detem pomohli od problemu.Dcera 3 roky ma od malinka exem, myju ji jen cistou vodou a mazu ted olejickem z merunek.Kazdy vecer se hodne skrabe hlavne na brise a zadech.Je kazdou chvili jako struhadlo vysusena. Vyzkousela jsem toho hodne ale jeste nic co by ji fakt promazalo a nenutilo ji to se skrabat. A pak bych ho vyzkousela i na nase 4 mesicni miminko ktere ma seborelu ve vlaslach a na cele asi taky nebo to je ekzem.. A taky si tu hlavinku skrabe.... Na podzim mame v planu hlavne aklimatizaci ve skolce a uz se tesime na posteni draka a peceni burtikunv prirode.

3. zář 2018

Akorát řeším co pořídit dal na mazání mého syna (5mesicu). Začala semu na loktech, holeni a tvarickach dělat suchá vyrážka. Nejspíše ekzém. Už jsem toho vyzkoušela a zatím nic moc. Určitě by se hodil i příteli, který má exem hlavně na rukách. A já do toho trpím seboreou, která 1x za rok o sobě dává dost znát. Teď je naštěstí útlum, ale blíží se zima, a to mi nedělá dobře.

3. zář 2018

Moc rada se zapojim, protoze mam doma chlapecka, co trpi ekzemy (15mesicu). 🙏🙏tak snad se na nas usmeje stesti 🙏🙏

3. zář 2018

Dobrý den ráda bych se zapojila do testovani ne kvůli sobě ale kvůli mému synovi Jonášovi 19M
Od doby kdy mu začali růst zoubky mu zdrsněly tváře. Má je jako hroch ať mažu čím mažu nic mu nepomáhá.
Doufám že by jsme mohli dostat šanci udělat z hrocha zase kluka 🙂

3. zář 2018

Dobrý den 🙂 rada bych se zapojila do testování a to hlavně z toho důvodu, že já osobně trpim na ekzémy a jelikož mám i velice citlivou pokožku, je hodně obtížné najít krém, který mohu používat.
Samozřejmě začíná zima a já i na obličej nesmim používat nic jiného, než přírodní krémy primo z lékárny, i proto bych rada vyzkoušela tento krém.
Čekáme ted každým dnem narozeni našeho miláčka Vojtíška a právě se obavám, že i on bude mít takový problém, že mu nebude jen tak něco vyhovovat. Chci pro svého chlapecka to nejlepší a hlavně to, aby neměl takové problémy jako já a aby jsme nemuseli zkoušet hromadu značek, které stejně nebudou vyhovovat a pro jeho jemnou pokožku by to ani nebylo úplně dobré. No tak budeme doufám, že se konečně i na Nás usmeje štěstí 🙏🙏😊

3. zář 2018

Dobrý den, tuto kosmetiku vůbec neznam, tak proč ji vyzkoušet 😉 Krém by byl testován na citlivém pozadí našeho skoro dvouletého syna, který nehodlá odložit plinky a tak se občas s nějakým opruzenim setkáme a potom na mě. Trpím na suchou pokožku na kolenou a nartech a s blížícím se topným obdobím se stav kůže zhoršuje. Nyní jsem těhotná a nosím kompresní punčochy, které suché pokožce taky moc nepřidají.

3. zář 2018

Krásné pondělí! Do testování bych se moc ráda zapojila, ikdyž nejsem zatím maminka. Sama mám potíže s pokožkou. Na obličeji mám hodně suchá místa, zimě pak i problémy s "olezlou" kůží na rukách, hlavně pod prstýnky. Určitě by krém využila i moje maminka, která trpí ekzémem na rukách a také velmi suchou pletí. Suchá pleť trápí i mého manžela, který v zimě tráví dost času venku. Máte pravdu, krém pro celou rodinu 🙂 Budu moc ráda, když budu mít to štěstí krém vyzkoušet 🙂

3. zář 2018

Naše plány na podzim je "přežít" jelikož mám doma 6týdenní miminka- dvojčata - holčičky, které mi dávají dost zabrat, často pláčou a k tomu máme ještě 2,5 ročního chlapečka, takže nevíme celá rodina, kam dřív skočit. Váš produkt bych velice využila, protože bych ho použila na všechny 3 děti, které trpí plenkami, aby neměli opruzeniny. Děkuji.

3. zář 2018

Zdravim, rada bych se do testovani zapojila. Ackoliv je mi skoro 30 let,mam plet jako pubertacka,po porodu se mi akne jeste zhorsilo. Stale zkousim pripravky,ktere by mi pomohly. Muj 10mesicni syn ma na obliceji taky sem tam nejaky pupinek nebo vyrazku,nerada bych,aby na akne trpel jako ja. Hezky den

3. zář 2018

Ahoj, jmenuji se Markéta a mám téměř tří letou slečnu Julinku, která má 2 maličké ložiska vypadající jako počínající atopický ekzém, tak bych krém ráda vyzkoušela 🙂
No a nase plány na podzim jsou takové, ze se budeme snažit zvladnout nástup do školky a pomalu se připravovat na příchod miminka v lednu...a pokud zbyde cas mezi mou a manželoviu prací, rádo bychom vyrazili nekam do beskydské přírody aspoň na pár dnů. Zdravíme koníka!

3. zář 2018

dcerka od malinka trpela na opruzeniny a pak si ji objevil ekzém., ráda krém vyzkouším, zrovna totiž hledám nějaký, co by lépe vyhovoval, děkuji.

3. zář 2018

Tak to je něco přesně pro nás!😎Doma máme 1,5ročního chlapečka👶, který už od narození měl problematickou kůži. Už po porodu mu praskala v záhybech, no hrůza když si na to vzpomenu.😢 pak byl chvilku klid a podzimem minulého roku to začalo, nejdříve červené flíčky v obličeji, pak červená místa na nožičkách, ručičkách,celých zádech. Mazali jsme vším možným. Záda se jakš takš spravila,ale flíčky na končetinách zůstaly,stávaly se hrubější,drsnější, žádné krémy od dr. nepomáhaly. Po čase zabrala aspoň částečně obyčejná indulona. Teď přes léto se kůže spravila i bez mazání.🌞 Jenže je dneska 3.září a já na malém s příchodem chladnějšího počasí pozoruji opět vysušená místa a tak se poohlížím po nějakém mazání. Vím,že by nám aspoň částečně zabrala indulona, ale chtěla bych vyzkoušet něco vhodnějšího pro děti🙂 Takže náš plán na podzim je najít vhodné mazání, vyhnout se co nejvíce nemocem které přinese starší dcerka ze školky👧 a užívat si podzimu🍂,protože ten já zbožňuju!🍂

3. zář 2018

Zkusím štěstí. Mám dva atopické raubíře. Sama, ač dávno po třicítce trpím akné. Plusmáme pouze sedící babču v důchoďáku. Takže máme celkem široký prostor, kde testovat. Belobazu známe a používáme celá rodinka.
Raubíři chodí do školky - jeden už je mazák, ten mladší to teprve zkouší. Tak náš hlavní plán bude udržet se bez rýmiček. A máme obrovskou radost z nižších teplot, prvních louží a těšíme se na spadané listí a úklid zahrady na chaloupce na zimu 🙂 A chystáme se na víkend do krkonoš, snad se povede pěkné babí léto. Tak také užívejte, Kačka a spol.

3. zář 2018

Ráda bych testovala. Vyzkoušeli bychom celá rodina. Já jako ekzematik, dcerka má hodně suchou kůži a kluci jsou normální, ale rádi se mátou, když vidí že se mažeme i my 😋

3. zář 2018

My jsme vyloženě vhodní adepti - celá rodina. Belobázi známě, na doporučení naší paní kožní doktorky a v zimě spolu s Biodermou byla jediná, která nám dokázala promazat suchou atopickou pokožku.
Synek je od narození ekzematik (1,5 roku), i když se nám to relativně daří držet na uzdě, ale nyní má od léta pořád nějaká ložiska na bedrech, která musím vysušovat něčím se zinkem a většinou to je na synovu pokožku drsná procedura, tak hledám alternativu, která zasuší a zahojí, ale neudělá velké suché plochy. Já (29) mám stále problematickou aknózní pokožku, i když se starám dermokosmetikou, docházím na kožní i ke kosmetičce, ale nikdo mi nepomohl úplně, tak hledám pomoc, kde se dá ;) sama jsem také atopik s citlivou reaktivní suchou kůží, ale nejvíce mám vysušená místa mezi prsty a na kloubech, kde to praská do krve. A manžel (32) také stále bojuje s pupínky a chodí ze stavby poškrábaný, zapíchanými třískami a je rád, když o něj pečuji, tak bych Bázi plus použila i na něj.
Co se týká plánů na podzim, tak u nás je to jasné - finišujeme s dostavbou našeho vysněného domu, který muž a s pomocí pár nejvěrnějších postavil vlastníma rukama a cca za měsíc nás čeká stěhování, kdy prcek bude mít svůj pokojíček, já se těším na nové spotřebiče v kuchyni a sprchový kout, manžel na velkou pohovku, kde si snad i jako workoholik najde chvilku se poválet ;) a pes se těší na teplé místo u krbu a na zahrádku.

3. zář 2018

I já se přidám do testování, syn má 6let a ještě občas svedi dupka, takže krémy stále kupuju...v prosinci k nám přibude princezna takže budeme pořizovat i pro ni...Vaši značku neznám, určitě bych rada vyzkoušela ;)

3. zář 2018

My mame od narozeni problemy u dcery s exzemem. Doktori cpou jen kortikoidy ktera pomahaly jen ze zacatku. V lete je to lepsi ale ted se blizi doba kdy se nam exem vraci ve velkem. Radi bysme tedy vyzkousely neco co by nam třeba pomohlo. Čekame 2 tak doufam ze se nam to na podruge vyhne

3. zář 2018

Dobrý den, ráda bych vyzkoušela tento krém. Terezka ( 13měs. ) měla před měsícem akutní zánět ledvin a od té doby má ošklivé opruzeniny a už si nevím rady. Je mi ji hrozně moc líto už jen proto, že musíme pořád chodit k lékařům na odběry a do toho ještě ty opruzeniny. Na podzim máme v plánu užívat si každou volnou chvilku spolu v přírodě. I podzim má něco do sebe. A navíc začínáme ťapkat tak si užíváme každý krok. 😍 Přejeme vám s Terezkou krásný teplý a barevný podzim 😉😘

3. zář 2018

Vážně nekecám 🙂 teď sem dočetla všechny komenty, já sem taková že i kdybych měla všechny problémy kůže máznu se max jednou a to ještě jen možná.. sem strašná, v létě se nemažu i kdybych byla na poušti, teďu nás probíhá rekonstrukce a pořád si v něčem macham ruce, mám je úplně podrážděný a suchý a stejně si ty ruce nemáznu a když musím si to setřít, za rok mi bude 30 a vím že krém proti vráskám používat nebudu, naštěstí mám stejný problém i s makeupem, takže mám pleť v pořádku, aspoň doufám 🙂.. ALE je tady to ale má dcera má různé atopické neduhy. Jako miminko trpěla i na opruzeniny, bylo to srdcervoucí ať sem větrala prdelku a zkoušela různé masti měla prdelku do krve, čůrání do plenek byl teror, ač jedno plus to přineslo a to že v 10.měsících sme nadobro odložili pleny. .. chci jen říct že cítím s lidmi kteří mají neustále takové trápení a v nekonečný naději doufají že jim bude konečně ulevýno ..., Protože jako máma vím kolik máme doma různých esencí, olejů, mastí a krémů a stejně pořád nemáme útěchu na všechny nepříjemnosti. Dceři je 9let a koupat ve vaně se může jen s přidáním oleje, když chce jezdit na kole, musí mít napudrovaný zadek, jakákoli návštěva, dovolená nebo výlet je vždy osypaná z jiné vody než nám teče doma a to je jen začátek.... Co pomáhalo dřív, už nepomáhá dnes, je to nekonečný lov různých přípravků a značek, které né vždy pomůžou a co hůř někdy i ublíží. Vlastně to je i finančně náročný, což si vzpomínám když sem byla čerstvá samoživitelka na mateřské. Takže 100% vím že BAZA bude další krém na polici v koupelně a přeju si aby to byl TEN KRÉM.

3. zář 2018

Já mám miminko zatím v bříšku, takzebych se na opruzeniny mohla připravit a předcházet tomu

3. zář 2018

Mela bych zajem o testovani z duvodu ekzemu na rukach uz jsem z toho nestastna nic nepomaha je pro me peklo napriklad loupat brambory pak to stipw jal blazen

3. zář 2018

Tak zkusíme taky štěstí...dvouletý

3. zář 2018

...syn,který mi právě odeslal nedopsany komentář, trpí ekzémem, pětiletá dcerka mívá občas opruzeniny a já mám velmi problematickou pleť. Určitě bych si i vzorek koupila a vyzkoušela, protože čekáme další přírůstek!

3. zář 2018

Krásný den, rádi bychom vyzkoušeli tento výrobek. Máme holčičku 2 roky a další holčičku 3 měsíce. Starší již nemá plenky pouze na spaní ale občas je opruzena, druhé dcerce se pomalu začínají opruzeniny objevovat. Dále tím hodně trpí manžel, když se pri spkrtu spoti nebo když v mokrých plavkách vysedava i vody a čeká na záběr. Potom bych to půjčila i své sestře, která také začala na opruzeniny trpět. 🙂

3. zář 2018

Tak tohle testovani mi prislo akorat vhod. Nevim jestli jsou to zuby nebo co, ale nase tretatko ma tak cervenou prdelku, jak furt kadi... nedelam nic jineho nez prebaluju a mazu 😀 a prostredni si ted taky stezovala na cervenou pipku... o tom, ze oderky je treba mazat kdykoli cimkoli (a po lete jich je jako maku) se nemusim ani zminovat. Takze materialu, ktery stoji za namazani mam dostatek 😉

3. zář 2018

O Vaší značce jsem slyšela , ale zatím jsem neměla možnost ji vyzkoušet. Takže by se mi testování líbilo i hodilo. Já sama trpím na ekzem a dcerka 7 měsíců jej má také. Zatím zkoušíme, co jí bude nejvíce vyhovovat. Malou trápí ekzem na nožičkách a na zadečku, ja jej mám u lokte a mezi prsty na rukou. Radi bychom tedy testovaly, pokud se na nás ukáže štěstí.

3. zář 2018

Tak zkusím štěstí 🙂. Můj problém je velmi suchá pokožka, především v obličeji. Musím se mazat krémem dvakrát denně. Když se nenamažu mám na obličeji šupinky suché kůže. Dále by krém určitě otestoval i manžel, který má pořád suché ruce a myslím, že i malému by pomohl, co se tyče opruzenin. Jinak naše plány na podzim jsou jasné. Já i manžel jsme myslivci, takže nám začíná sezóna a náš malý se samozřejmě taky musí obléknout do zeleného 🙂.

3. zář 2018

Starší syn trpěl od svých šesti týdnu až do dvou velmi silným atopickým ekzémem (neměl na sobě ani kousek místa bez ekzému). Nyní už je tři roky bez ekzému, avšak se suchou pokožkou se stále potykame. Stejně je na tom i manžel, který by krém určitě rád otestoval (na své pokožce už testoval kdeco). A v neposlední řadě bychom ho rádi vyzkoušeli na dvouletém synovi, kterému se ekzém začíná rozjíždět a zatím nic z našich osvědčených preparátů nezabírá.

3. zář 2018

Dobry den, máme velký zájem s dcerkou testovat krém. Dcera Stela má rok a půl a od narození je náchylná na kožní ekzémy. Asi to má poděděné po mně. Dělají se mi suchá místa hlavně v zimě. Proto by jsme krém hodně uvítali a rádi vyzkoušeli zda opravdu funguje, a že už toho máme prozkoušeno. Krém by se hodil také dědečkovi, taky trpí tím samým problémem. Ty geny 😀 Na podzim se chystame hlavne na behani v listi, to milujeme. Dále na běhání za drakem a chození po horách, které budou nádherně zbarvené.

3. zář 2018

Je tak to by me zajimalo, jak by u nas uspel tento krem. Deti od malinka maji opruzeniny, vyzkouseny mame silene haldy kremu i kortikoidy, ktere u dcery jako jedine lehce zabrali, ale nedaji se brat do nekonecna...Mame SED a diky narusene pojivove tkani se vse pomaleji hoji a tak syn ma opruzeniny od doby, co se narodil (11 mesicu). Zatim se nam je nepodarilo nicim zlikvidovat, dcera uz opet 7 mesicu silne opruzeniny na zadecku i kdyz plinky nenosi...

3. zář 2018

Dobrý den mám vážne zájem testovat .Syn (9 měsíců) posledni dobou trpi na opruzeniny .Dcera 16 let má alergie na určité potraviny .Trpí ekzémi a zánětlivé vyrážky na obličeji a zádech.Další dvě dcery mají klasické akné a suchou pokožku.

3. zář 2018

ahoj,krem bych vyuzila jak ja, ktera trpim na akne a tarocen suchou pokozku,ale i pro miminko,kteremu bude za chvíli pul roku. casto ho nosim v satku a jak si pusinkou dre o šátek,miva na rvarickach suchou kuzi a ekzem. na zadeček a pod krček,kde se mu opruzeniny tvoří často,bych ho take vyuzila. no a co plánujeme na podzim? kupovat vánoční dárky 🙂 , začít zase cvičení s říkanky, chceme vyzkoušet vanickovani a nasledne i plavání a hlavne se po lete zklidnit a uzivat si kazdy krasny den. 🙂 za testovani bych byla moc rada

3. zář 2018

Dobrý den 🙂 s přicházejícím podzimem a zimou také přichází problémy se suchou pokožkou na rukách. Jako máma od skoro 5 měsíční dcery neustále něco myju, uklízím a máchám se ve vodě, proto by moje ruce určitě nějakou takovou péči ocenily. Dcera je strašně živá a plazení je dost náročné na jej kolínka. Oděrky, odřeninky. Sice asi jako každé dítě miluje pohyb bez pleny, ale to bohužel nejde pořád, takže zapařená a opruzená zadnice je ba denním pořádku. Zkoušeli jsme několik variat a marně. Proto budu ráda, když dostaneme s naší dcerou možnost mít ten podzim a zimu příjemnější protože jsme spíš letní tvorové 🙂

4. zář 2018

Máme zájem o testování! Já sama trpím od 19 let na akné vyzkoušela jsem kde co od krémů po laser, přírodní kosmetiku i drasťáky v podobě antibiotickych mastí nebo samotných antibiotik a držela jsem diety nic nepomohlo a když tak jen na chvíli 😔 doufala jsem že po porodu to bude lepší ale snad je to i horší...můj syn trpí na ekzém je mu 5 měsíců a také už jsme vyzkoušeli spoustu výrobků, od doby kdy dávám příkrmy má také často opruzeniny se kterými také bojujeme 😤 na podzim máme velké plány budeme připravovat pokojíček tak aby na Vánoce byl už ve svém a měl své místo na hraní a klid na spinkaní už se na to moc těšíme ☺ a budeme dal pokračovat v objevování nových chutí (příkrmů) a maminka se bude učit nové recepty 🙊🙈

4. zář 2018

Dobrý fen. Radi bychom se i my zapojili do testovani tohoto kremiku. Ja jakozto maminka sem atopik a nekdy me zo trapi natolik ze musim vyhledat pomoc lekre a vyzadat si specialni injekci. Maly vypada ze bude mit tendenci k ekzemum taky a obcas nas trapi novorozenecke akne. Ne teda me ale naseho drobka 😂 aja bych vyuzila i na suchou plet v obliceji a rikam si ze i na drobna poraneni meho dedy, sulneho diabetika, by mohl kremik zabrat.
Nase plany na podzim zacaly dovolenou v prvnim tydnu zari. Ceka nas s manzelem oslava petileteho výročí od svatby a spousta chvil stravenych s rodinou. Tesime se na krasne podzimni barvicky a objevovani novych veci s nasim pokladem ☺️

4. zář 2018

Mam zajem o testování. Syn od narozeni trpi na různé problémy s pokožkou😞. Novorozenecké akné,seborea v obličeji. Celkově má sušší pokožku,proto bychom rádi otestovali i váš výrobek,protože bychom rádi konečne našli značku,která by nám vyhovovala ☺

4. zář 2018

Dobrý den, testování tohoto krému by se nám hodilo všichni v rodině máme citlivou pleť se sklonem k ekzémům. A teď ještě bude moje dcera chodit do školky která má bazén. Tak bude potřeba zvišeneho mazání.

5. zář 2018

Moje dvouměsíční miminko trpí na stejnou věc, jako trpím já občas do teď. Na zadečku úplně nahoře, kde se začíná zadeček půlit, má prasklinku. Ono to teda není nic velkého, ale zároveň ani nic příjemného. K tomu našeho "velkého tátu" furt něco svědí, má suchou kůži a jako automechanik se hrabe v preparátech, co mu s tím moc nepomůžou. A co budeme dělat na podzim? Já doufám, že snad to stejné jako teď, každý den procházky, semtam zajedeme na výlet, na návštěvu,.. No a taky, že se budeme mazat BAZA plus krémem 😁

5. zář 2018

Dobrý den, ráda bych otestovala tento krém na své dceři, která má 9 týdnů, máme problémy s opruzeným zadečkem. Dále bych jej testovala na sobě, jelikož už od puberty trpím šíleným akném a žádné výrobky, které jsem doposud vyzkoušela, nezabrali. Do třetice bych jej testovala na mé mamince, která léta pracuje jako pomocná kuchařka a má na rukou svědivý ekzém a také ji na to nic nezabírá a je z toho zoufalá. Děkuji moc. ☺️

5. zář 2018

Dobry den, velmi rada bych se zucastnila testovani kremu BAZA. Dcera, skoro dva roky, ma velmi suchou pokozku na pusince a jakmile se ochladi, je to jeste horsi. To ma pobtatinkovi, ktery, kdyz byl maly, mel atopicky ekzen. Brzy se narodi i druhe mimi, chlapecek, a u neho uz mam obavy, ze atopicky ekzem mit bude. Me se vsak bude hodit taky 😀 jsem jak v puberte, vsude samy ekzem, hlavne na rukach a bohuzel nic nepomaha. Asi budu nosit pytlik 😉 a co se tyce nasich planu? Chystani se na druhe mimi, sbirani kastanu a zaludu, pokus o tvoreninzviret. Posbirani kastanu na zimu, ktere nosime kazdy rok na Stedry den zviratkum do lesa. Hledani tech nejhezcich listu a pro mamku ukol, koupit nejlepsi podzimni boty 😀

5. zář 2018

Dobrý den, moje malá prdelka která má právě dnes 11 měsíců má už měsíc jakýsi ekzém prý z horka a ne a ne se ho úplně zbavit, sem tam zmizí a pak se zase objeví, už nevím čím mazat. Starší dcerku netrápí za vyrazku ani ekzém ale zato je samá odrenina a modrina jak venku řádí. Co se týká tatínka tak ten je zedník a to je pořád nějaký šrám, modřiny atd..... I já mám sem tam nějakou modřinu když letím za jednou nebo druhou opičkou a do něčeho se trefim.
Ráda bych vyzkoušela tento váš krém a byla bych moc ráda kdyby mi ostatní krémy nezabiraly tolik místa

5. zář 2018

Zdravím, mám skoro 14 měsíčního syna, kterému rostou zuby.. Trápí ho častější stolice a pokud nezjistím poklad v plence včas a neosprchuju ho, tak se oprudí. Opruzeniny mažu, ale bohužel ne vždy to pomáhá.. Možnost vyzkoušet Baza plus krém by tedy bylo skvělé. Navíc blíží se zima, vítr a to mým rukám dává vždy zabrat. Trpím pak na suchou kůži, která praská az do krve, což není vůbec nic příjemného.

5. zář 2018

Máme dvouletého syna Míšu, který se moc nechce zbavit plínek a nočník bojkotuje. Ač vyměňuji pleny často, zadek mívá v poslední době opruzený častěji. Má hodně citlivou kůži a stačí malinko a je podrážděná.
Moc ráda bych vyzkoušela krém i pro sebe, trpím celoročně na přesušenou kůži na rukou, loupe se a v zimě i praská.

5. zář 2018

Rády bychom otestovaly s naši 11-ti měsíční Štěpánkou, která má poměrně citlivou pokožku a kde co ji nesedne. Vyzkoušeli už jsme řadu krémů proti opruzeninám - skoro bych řekla, že máme doma takovou malou lékárnu 🙂 Tudíž přesně víme, co od krému očekáváme. Třeba se na nás uměje štěstí 😉

5. zář 2018

Syn od narození trpí opruzenou kůží na zadečku už jsme vyzkoušeli úplně všechno a nic pořádně nezabírá. Na podzim plánujeme ještě dovolenou a hlavně procházky do přírody, protože na podzim venku je moc krásný.

5. zář 2018

To by bylo neco pro nas, 3 mesicni ma s opruzeninama stale problem a 3 lety ma ekzem...takze by me celkem zajimalo jak pripravek fumguje v praci 🙂

5. zář 2018

Čtyřměsíční synek má nyní opruzeniny na zadečku, začíná i kvasinka :( Ráda vyzkouším vámi nabízenou kosmetiku.

5. zář 2018

Náš malý osmiměsíční bobánek prodělal salmonelozu. Průběh byl horší a momentálně je šíleně opruzený. Mast ráda uvítám, třeba pomůžu rychleji pomoci než jiné medikamenty, které do teď používáme. Šimonek je asi obecně náchylnější na opruzeniny. Já jako maminka se musím přiznat, že tuto značku neznám 🙂

5. zář 2018

ráda se zůčastním testování. sice už nemám doma uplne miminko, ale dvouletou slečnu. Nicméně jsme ted ve fázi odplenkování a zadeček má podrážděný snad více než když měla 24 hodin plínky. takže pořád něčím mažeme a přijde mi, že staré přípravky již moc nepomáhají.

6. zář 2018

Krem bychom doma radi vyzkousrli vsivhni. Dcerka ma hodne suchou pokozku, ksyz se po koupani nenamaze, hodne se skrabe. Mame za sebou obdobi ekzemu, to se ale nastesti po vynechani urcitych potravin postupne zlepsovalo, az nyni neni. Ja mam hodne citlivou kuzi se sklonem k vysusovani a vyrazkam. A manzel cas od casu trpi na vyrazky, vicdmsns vlivem pocasi. Tak pokud se na nas usmeje stesti, budeme radi 😉

6. zář 2018

U nas by krem uzila cela rodina. Me se strasne vysusuji ruce. U miminka se po pouziti jineho druhu plinek objevil opruzeny zadecek. Jiz jsme to vylecili, ale obcas se zacervena, musim ihned prelecit masti od lekarky. Pokud by tento krem pomohl, byla bych stastna. Dalsim clenem domacnosti je 13tilety syn. Vzhledem k tomu, ze je v puberte, je to dost znat na jeho opupinkovanem obliceji. No a nakonec muj muz, i v jeho letech trpi na akne.. Jak rikam, mohla by ho pouzivat cela rodina.

6. zář 2018

Velice ráda bych tento krém využila pro celou rodinu, malá trpí na opruzeniny, já mám každý rok obsypaná celá ramena a záda hnusnými pupínky, kterých bych se jednou pro vždy ráda zbavila :( a manžel je dost často opruzený z uniformy, která je z umělých vláken :(
Myslím, že tento krém by celé naší rodině oprvdu moc pomohl.
Na přicházející podzim už de moc těším, plánuji zavařovat zelí a řepu, také budu vydlabávat dýně krásné jako každý rok. V listopadu budu připravovat velkou oslavu prvních narozenin své dcery a následně jsme objednání do fotoateieru na krásné fotky, podzim bude bohatý a náročný, už se na něj moc těším 🙂

6. zář 2018

Ráda bych se taktéž zapojila do testování, svitla mi naděje, můj 3 lety syn trpí na suchá místa na různých částech těla, už od novorezenete, kolečko pediatr, dermatolog, nespočet mazání atd.probehlo...jediné, po čem bylo zlepšení, byla bylinkova mast udělaná na zakázku v lékárně v rakousku...bohužel už k ní nemáme přístup...proto bych ráda otestovala toto...s přátelským pozdravem. Oskar a máma

7. zář 2018

Pěkný den.
Ráda bych se zapojila do testování. Dcera 17 měsíců stále nosí plenky a trpí na řidší stolici, která dost dráždí její pokožku. Docela často bojujeme se začervenáním i opruzením zadečku. Syn (3,5roku) má zase problém se suchou pokožkou na obličeji. Hlavně při změnách teplot venku/doma. A já trpím na suchou pokožku snad celý život. S potěšením vyzkoušíme tento pro nás neznámý produkt.
Aneta M.

7. zář 2018

Dobrý den chtěla bych vyzkoušet váš krém pro mého syna předčasně narozeného👣na zadeček a pro sebe po tromboze na ekzém na nohou. Děkuji pekny den 🙂

7. zář 2018

Ahoj maminky, toto je oznámení o ukončení výběru.

V první řadě se vám chceme poděkovat za zájem, ženy na testování BAZA plus krému již byly vybrány.

Po výběru, který proběhl, jsme vybraným uživatelkám zaslali interní poštu. To znamená, že ty, které byly vybrány pro testování, dostaly zprávu s pokynem co a jak dál. Označujeme vás všechny proto, abyste dostaly upozornění a věděly jste, že výběr proběhl. (všechny = vybrané i nevybrané)

Zapojte se i do dalších výzev a zkoušejte dál. Připravujeme jich hodně. 🙂

Každé jedné z vás zasíláme tři srdíčka. 🙂 ❤❤❤

Přejeme krásný den, každý den,

konik_testuje

@rayya, @pekosek, @pjenka1, @partyzanka91, @veju27, @adrianka1816, @morinka7, @ivis04, @petaska, @mg925, @jednamaminka, @smekalovamo, @katkamal, @skyvik, @maok, @petulka_zdenda, @snezenka123, @sajulec, @lkalouskova, @vikisek2012, @jandulka26, @sarinka12340, @daisymaminka, @pebran, @klpoiu, @hedusskaa, @lucina261, @lucie01, @taborskapetra, @a_vav, @martina61288, @matepeta, @rozarka2213, @denisahradecka, @nijij, @terezka0603, @danulle_, @lilavatty, @leb, @kamila_horakova, @bandurova, @filija, @mousemilli, @rozicka86, @jamull, @popelucha, @lmartinkova85, @girl.misel, @myskakatka, @kumejkuewe, @drackyce3, @kleuska18, @kaja23, @janakoldova, @wosk, @ropetra, @topverun, @cris85, @tete20, @deniskaka, @rybarka211, @le_nik, @misaajustynka, @montylu, @katzenka18, @petulka199, @jitule2380, @jitulien, @hanna701, @klaara3, @kazzyy, @dannki, @iv3, @paperilla, @arabuka, @rmarci, @janeve, @caffelatte1, @hhranolka, @animali, @hejluc, @esmska, @aenka, @anytka_a, @maruskav7

10. zář 2018

@konik_testuje Moc děkuji za možnost testovat <3

10. zář 2018

moc děkuji za výběr, ale žádná zpráva mi s pokyny nepřišla :(

22. zář 2018

Začni psát komentář...

Odešli