kozice196
28. pro 2017
258 

Pampers Premium Care

Nejprve bych ráda poděkovala týmu Modrého koníka za vybrání na testování Plenek Pampers Premium Care neboli „bílé pampers“.

Jako maminka 2měsíčního syna, která musí mít doma vždy zásobu papírových plenek, jsem se těšila na testování nového typu Pampers Premium Care neboli „bílé pampers“ 😊

Od plenek chci aby byla příjemná na dotek, aby nikde neškrtila, aby měla co nejširší manžetky kolem nohou a hlavně, aby neprotekla. Všechna tato kritéria Pampers s přehledem splňují, nestalo se ani jednou, že by měl syn mokré pyžámko, přestože plenka je ráno plná. Syn je celou noc v jedné plence (spinká celou noc) spí celou noc v klidu bez toho aniž by ho plná plenka budila.

Po přečtení recenzí sem se obávala reakce malého na pokožku, ale naopak po vlastní zkušenosti sem mile překvapena. Malý za celou dobu neměl opruzený zadeček nebo náznak podráždění. Super je indikátor vlhkosti „hlavně pro mého muže“ byl nadšený 😊

Jediné mínus na Pamprskách je chemický zápach při rozbalení balení, ale na kvalitě to nic nemění 😉😊 Plenky Pampers Premium Care tedy mohu doporučit všem maminkám jako skvělou pomůcku pro klidné noci 😊 Určitě se k nim budeme opět vracet. 

Závěrečná recenze

Klady:

•hebkost , tenkost , jemnost

•pružná,dobře drží

•velká absorce tekutiny

Zápory:

•chemický zápach při rozbalení balení Pampers Premium Care

#test_pampers

Začni psát komentář...

Odešli