20 / 124

    to je k čemu dobrý 😀

    14. led 2016

    @zvargova Psyllium – stoprocentně přírodní, nenávyková rozpustná vláknina, vzniklá vyčištěním semen obalů Jitrocele indického. Neobsahuje barviva, konzervační látky ani chemické přísady.Absorbcí vody v trávícím traktu zvětšuje až 25-ti násobně svlj objem , snižuje hutnost zbytků potravy a urychluje průchod potravy střevy.Vzniklý gel pohlcuje nadbytečnou tekutinu a prostým bobtnáním - mechanickou silou jako píst – odsouvá z trávicího traktu škodlivé splodiny.Po celém světě ho užívají milióny lidí.

    Vzniklý gel má tišící účinky na stěny žaludku a střev, absorbuje odpadní látky a jedovaté toxiny uvolněné hnilobnými bakteriemi. Blahodárně působící gel není odbouráván žaludečními šťávami. Nahrazuje veškeré chemicky působící projímadla s negativními vedlejšími účinky. Je vhodné jako doplněk redukční diety, je vhodná vláknina i pro diabetiky. Účinně reguluje výšku hladiny cholesterolu v krvi. Není návyková látkaPotenciální škodlivé (jedovaté a rakovinotvorné) látky jsou ve střevech gelem absorbovány a snižuje se tak jejich kontakt se sliznicemi žaludku a střev. Nabobtnáním Psyllia vzniká pocit "falešného zasycení" a zmenšuje se touha po jídle, což je důležité při snižování nadváhy.

    Více zde: http://m.bylinky-elko.webnode.cz/news/co-je-to-...

    14. led 2016
    14. led 2016

    Me vždycky po tom natahovalo 😃

    15. kvě 2016

    @lucysmidkova Me takyyy😂.Neskutečný humus

    15. kvě 2016

    Presne tak jsem nevěděla jestli mam nejdřív zvracet nebo pít nedá se to ani po mesici pití se to nedalo tak jsem to dala do pryč a koupila si to v tabletsch 😃

    15. kvě 2016

    @lucysmidkova Me stojí třičtvrtina na lince😂to se nedaa

    16. kvě 2016

    @krystynaraszkova :D taky dobry :D ja si koupila hned tri baleni pry vyhodna koupe

    16. kvě 2016