Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Holky z Prahy. V dubnu chystam prednasku na tema fastfeshion. Soucasti tohu, bude i dny pote, vymeny bazar obleceni.

    Tohle jsou chvile, kdy si clovek rekne: "Delam to dobre."

    Kolinsko: rodicak na slozenku, uz nekomu prisel? Jestli mam dneska cekat na postacku nebo ne.

    Chtela bych si vic veci delat doma a protoze se blizi novy rok, rikala jsem si, ze si to dam jako novorocni predsevzeti. A pak jsem si rekla: "Sarko, ty blbko! Precetla jsi tolik motivacnich knih. Ctyri dohidy mas jako ebook v telefonu a premyslis tu nad predsevzetim jednou?" A tak vam predstavuji svoji prvni vlastovku. Kvasit bude tyden v teple, pak 21 dni potme a nakonci by mely byt tri litry jablecneho octa. Kdybyste jako ja, meli doma premiru jablicek, ktery uz trosku starnou a strudl se vam zajida, tady do toho jich uplatnite kilo, a ted zbistri lini, davaji se tam CELE, vcetne slupky a jadrincu.
    Tak mi drzte palce.
    .
    Taky jsem si zadelala na kminku. Jednoduse proto, ze mam rada Finfarum 🙈.
    .
    A zacinam sbirat slupky na octovo-citrusovy domaci univerzalni cistic. Alespon je upotrebim, nez poleti do kose (ano, citrusove slupky nepatri do kompostu)
    Recept na ocet: 1 kilo nastrouhanych celych jablek, 3 litry vody. Jablka zalejt vodou, nadobu zavrit. Tyden nechat stat v teple, 2x denne michat drevem! Pak precedit, vymackat jablka a nechat dalsich 21 dni v suchu a temnu a pak by to melo byt epes grades.
    .
    Kminka: 3 lzice kminu, 125g cukru, 200ml vodky, 1 litr vody h lzice cukru: kmin, 125g cukru a vodku dame do sklenice na 10 dni. Kazdy den tim zakvrdlame. Pak svarime cukr s vodou nechame vychladnout, kminovy vylih precedime do vody, zamichame a ulozime do lednice.
    .
    Stamprdlicku pred jidlem a bude v brisku jako v pokojicku 😉.
    .
    #domaci #housewiferocks #delamesitosami #doma #udelane #kminka #jablecnyocet #ocet #jablka #kmin #recept ig:@sarka_ma_deti

    N pernicky zadelano.
    Tento cas s detmi miluji asi nejvic. ❤️

    Vzdycky jsem si myslela, ze internetove ptatelstvi je mytus. Ze proste takhle to nefunguje. A pak se v terminovane skupince zjevila @krupka1 a ja jsem si ji hned oblibila. Je to rozumna zenska, ktera bere problemy a prekazky v zivote tak jak prijdou a tenhle jeji klid je pro me jk novy vitr do zivota. Je z Brna, ja z Prahy a i tak to funguje. Nejsilnejsi zazitek mam asi ze dne kdy nase republika slavila 100 let a my se chteli jit podivat na prehlidku. V desti a jeste jsme si spatne stoupli, takze to pro nas byla nejhorsi vojenska prehlidka ever. Ja jsem si pak dala ale za obe svarak 😂.
    #kamoskyzkonika

    Umění odcházet.
    .
    Co o něm říct, asi tolik, že jsem z něj neskutečně zklamaná. I když teda takhle, zklamaná, jsem především z toho konce, protože hlavní hrdince bych nejradši nafackovala aby se probrala. Příběh je jinak čtiví, má dobré tempo, hezky utíká a ikdyž se jedná jen o pár málo dní stále se něco děje. Hlavní hrdinka má hodně bujnou fantazii a stále prožívá nějaké denní snění. Tam jsem jen nepochopila, jak se týká hlavní linky příběhu. Každopádně z konce jsem opravdu rozmrzelá až tak , že je mi líto, že jsem z takovou osobou ztrácela čas.
    .
    Nejde o krimi,jak byste si u mě mysleli. Je to příběh jedné, stále zasněné ženy, která smysl vztahu vidí v jejich koncích a pokaždé když se s někým dá dohromady, myslí hned na to jak se s ním rozejde, kdy to bude, co bude poslední kapkou a kde to udělá. Příběh začíná ve chvíli, kdy je se svým přítelem už něco přes dva roky a stále dumá nad tím, jak to provede a kdy a stále se jí nechce jen neví proč. Pak se setká s Grace o které se postupně dozví, že jí její přítel zná víc než by se mohlo na první pohled zdát. A jak to dopadne, jestli se vůbec kdo s kým rozejde, proč a jak. To se dozvíte, když se do knížky začtete, příběh je opravdu čtivý jak už jsem psala, jen ta holka, je prostě na konci na facku. Myslí si, že vyhrála a nakonec jí dojde, že ne a stejně dál zůstane na facku.
    #kniha #knihomolka #umeniodchazet #cetlajsem #mamacte @albatrosmedia #albatros #citsi #book #mojeknihovna #milujuknihy #podperinou

    Kojeni zdar!

    #test_canon2 Den treti.
    .
    Dnes mi dosel prvni balicek fotopapiru. Testovala jsem totiz opravdu krutoprisne, zitra totiz nejspis nebudu mit cas, tak jsem testovala jeste aplikaci. Ale o tom potom az se vyspite. Dneska to nebude ani vtipne. Nemam na to kapacitu, veskere zasoby vtipu jsem dnes vycerpala v nasi terminove skupince.
    .
    Takze ty fotky. Je to format 5x7,6cm takovy malinky. Takze na krajinku to fakt neni 😂. Je tam hodne videt rozdil mezi fotkou ze zrcadlovky a fotkou z fotaku. Natoz je-li fotka upravena napriklad vinstagramove aplikaci.
    Barvy jsou vzdy o trosku tmavsi nez ja na svem huawicku p smart vidim. Vidite, budu muset zkonfiskovat muzuv telefon a vyzkouset to z nokie nebi co to ma 😂.
    Trosku hur to snasi prechody mezi svetlem a tmou, coz je videt hlavne na oblicejich (fotka deti s drstniky). Cernobila je opravdu do modra, telefon mi to nenasnima, ale v realu to tak je.
    .
    Prijemny prekvapenim ale je to, ze papiry jsou lepici 😍.
    .
    Jdu spat, jsem grogy. Dobre, dojdu si jeste pro toffiffee nebo tak nejak a dam si jedno (+ 5) kapurkovych. 😂🙈
    .
    Dobrou noc a zitra lepe!

    (5 fotek)
    kubuska
    Zpráva byla změněna    16. říj 2018    

    #test_canon2 Saga pokracuje!
    Asi bych nemela pouzivat slovo debil, ale ja si myslim, ze jinak se nazvat nemuzu. No posudte sami.

    Kdyz jsem se tedy smirila s tim, ze misto pixmy recenzuji #zoemini jala jsem se ji rozbalit. Prijemnym prekvapenim je, ze uz v baleni jsou fotopapiry, muzete tedy ihned tisknout. Pokud je tam tedy vlozite. O coz jsem se zahy pokusila. A ne, neprecetla jsem si prvne navod a proc taky, nejsem preci debil, ne? 😂🙈. Zapasila jsem se Zoe asi 10 minut nez polevila a otevrela se (jinak je to fakt brnkacka, kdyz si ten navod prectete) a svete div se, papiry jsem do ni vlozila na prvni dobrou. To jsem se totiz na navod podivala, nechtela jsem tisknout fotky blbe, ze jo.
    Mise splnena.
    Zapnu. Nejde. Jasny, musim ji nabit preci! Vyndavam drat, pozor baleni neobsahuje tu vec do zasuvky (jak se to jmenuje? 🤷‍♀️ Mozek odesel, na dnes jsem spala 4 hodiny) takze pouziji svoji vec do zasuvky z mobilu. Aha zrada, samecek se neda zasunout do samicky. Rada od doktora Canona zni: Zarazit a zakvrdlat. 😂 Nejde.
    V Zoe je chyba, chudak holka ma to tam vevnitr posunuty. Bereme s muzem na pomoc nuz a po kratke a jiste bezbolestne operaci muzeme samecka vrazit do samicky. (holky jedny nemravny, na co myslite? Hehehe 😂😉 ).
    .
    Dalsi vec. Rikam si, ze to asi bude fungovat jako wifi nebo bluethoot. Tak wifi ne, jasne ze pres bluethoot, je to napsano na obalu. Haha, vitezstvi se blizi! Zapnu buethoot, najdu Zoe, sparuji, vyberu fotku poslu pres bluethoot, fotka prijata a nic se nedeje. Co??? Kde sakra? Je to nabity? Rozbity? Jiny bity? Zkousim to asi 5x a nadavam na tohle "udelej si sam" nez vezmu do ruky karticku s navodem. On ma i druhou stranu. Jeeeezisi, musite si zdarma stahnout aplikaci! Za par minutek vznikla tato fotka. Jasne, bude to chtit trosku tu aplikaci prozkoumat a naucit se s tim. Moje umelecka cast a cast se smyslem pro detail a cast se smyslem pro krasno me totiz jiz pred casem opustily. Ale, hrde muzu prohlasit, ze po puldenim zapaseni, jsem si sama vytiskla fotku! To se nekdo ma! (ne ta do alba nepujde!) 😂🙈
    Co z toho plyne?
    1.ctete navody
    2.Zoe funguje

    Priste budeme zkoumat vernost barev, tesite se? Ja jo 😂🙈

    (3 fotky)
    kubuska
    Zpráva byla změněna    15. říj 2018    

    No, na jedne docela dost zname socialni siti existuje skupina Pripadam si jako debil. Je vyborna. A presne tak jsem si dnes pripadala ja.
    .
    Totiz abyste rozumneli. Zucastnila jsem se vyberu o testivani canon tiskarny. Vlozila jsrm fotku, napsala popisek a drzela si palce. Tak moc, ze me vybrali. Vuhuu to bylo radosti. Tesila jsem se jak zaplnim ramecky, alba a buh vi co vsechno jeste. Zacala jsem vybirat fotky, koupila jsem si krasne album a uz jen cekala. Na dnesek jsem nemohla dospat. Modlila jsem se aby kuryr prijel driv nez pujdu do prace a pak nez pujdu pro deti do instituci.
    Stalo se.
    " Halo, halo, co se stalo? Vezu vam balicek, jste doma?“ presplot dostavam jen takovej pidi mini. Ptam se jestli to je opravdu ono. Pak si rikam ze treba to poslali na 2x. 🤷‍♀️ Co ja vim.
    Prijdu domi, rozbalim a tam na me kouka zoemini.
    Abyste rozumneli, ja si celou dobu myslela ze k nam prijde ta Pixma 😂🙈.
    Po kontrole soutezniho prispevku, kde zjistim ze jsem doopravdy napsala ZOEMINI. Uz jen pokrcim rameny a zasmeji se sama sobe. Tak alespon to album zaplnime. ❤️
    A pockam, jak holky otestuji tu Pixmu a koupim si ji teda sama.
    .
    Co na to rict, #mlikonamozku a #materskademence v akci 😂
    #test_canon2 #zoemini #konik_testuje

    Vcera mi dorazilo fotoalbum do ktereho jsem se naprosto zamilovala.
    Je to klasicke album z cerneho tvrdeho papiru kam si fotky muzete nalepit a treba k nim i neco dopsat.
    Holky jsou moc sikovne a maji na vyber vice druhu, maluji je sami a myslim, ze si muzete i pozadat o nejaky "vzor".
    Ja jsem nadsena a uz aby tady byla ta tiskarna 😂🙈.
    .
    Odkaz na alba: https://instagram.com/owls.fotoalba?utm_source=...

    #konik_testuje nas vybral na testovani tiskarny canon. A ja uz se nemuzu dockat. Krome toho, ze svetlusky nam poslali zpevnik na vytisknuti na Podzimky, uz tu ze me vcera muz rostl, protoze jsem vyndala vsechny ty prazdne ramecky a nedelam nic jineho nez ze premyslim, kam je jako dame. O tom objednanem albu ani nemluvim 😂. Tyhle fotky z lesa o vikendu si ale misto v rodinem albu zaslouzi.

    (5 fotek)

    Vubec jsem zase nenakupovala 😂

    Ja si myslim, ze jsou knihy, ktere by proste nemeli mit konec.
    Proste ne.
    Nedokazu rict jak tahle kniha bude pusobit na ty co nemaji deti, kazdopadne na ty co deti maji a maji je skolou a skolkou povinne bude pusobit jako terapie.
    Hlavni hrdinka je povrchni, egoisticka a zavistiva. Ale takovym tim normalnim celkem beznym zpusobem. Jen je trosku vic lehkomyslna a neprakticka do zivota, coz je poznat z jejiho pristupu k penezum. Taky je velky snilek, ktery si mysli ze vsichni zijou dokonaly zivot a ona by taky chtela a nedochazi ji, ze ze dne na den fakt svoje deti nepredela. Taky je trochu uminena. Její manzel je prakticnost sama o sobe a trochu asocial.
    Setkava se tam nekolik extremu. Uprime ac jsem se ve spouste momentech nasla, doufam ze nejsme ani dokonala mama, dokonale Lucy, ale ani hlavni hrdinka a uz vubec ne jeji svagrova, ktera je uplnej lempl. Uprimne doufam, ze jsem nekde uprostred mezi bio matkou a matkou alkoholickou 😂.
    Kazdopadne, ikdyz se hrdinove pohybuji za extremy, kniha sebou preci jen nese poselstvi a to, ze at jsme jake jsme a drlame co delame, delame to hlavne ze milujeme svoje deti a ze to je sakra narocna prace a vsechny jsme z toho na prasky a mame sklony k alkoholismu. A mame to tak vsechny. At uz jsme dokonale mamy dokinale Lucy nebo absolutni lemplove zneuzivajici dobrosrdecnost druhych.
    Kniha je napsana humorne, velmi a ja se smala od zacatku dokonce. Taky to je jedna z tech knih, kterou otevrete a musite! Ji docist dokonce. Proste musite. A pak to skonci a vy sirikate ze je pojedete navstivit. S lahvi vina.
    Doporucuji kazde nedokonale matce, ktera se hrouti nad tim jak vsechny instamami maji vsechno tiptop a urcite nebalancuji nad tim se bud obesit nebo nechat zavrit do blazince.
    #procmamapije

    Holky sos potrebovala bych dobrou LP z Prahy.
    Mam kamaradku, co pred 14 dny porodila a boli ji kojeni, ma rozedrane bradavky do krvea LP co mela doma ji rekla, ze si pry zvykne. Doporucila ji hydrogel a tim to haslo 😔Ted hleda jinou.