Ja si myslim, ze jsou knihy, ktere by proste nemeli mit konec.
    Proste ne.
    Nedokazu rict jak tahle kniha bude pusobit na ty co nemaji deti, kazdopadne na ty co deti maji a maji je skolou a skolkou povinne bude pusobit jako terapie.
    Hlavni hrdinka je povrchni, egoisticka a zavistiva. Ale takovym tim normalnim celkem beznym zpusobem. Jen je trosku vic lehkomyslna a neprakticka do zivota, coz je poznat z jejiho pristupu k penezum. Taky je velky snilek, ktery si mysli ze vsichni zijou dokonaly zivot a ona by taky chtela a nedochazi ji, ze ze dne na den fakt svoje deti nepredela. Taky je trochu uminena. Její manzel je prakticnost sama o sobe a trochu asocial.
    Setkava se tam nekolik extremu. Uprime ac jsem se ve spouste momentech nasla, doufam ze nejsme ani dokonala mama, dokonale Lucy, ale ani hlavni hrdinka a uz vubec ne jeji svagrova, ktera je uplnej lempl. Uprimne doufam, ze jsem nekde uprostred mezi bio matkou a matkou alkoholickou 😂.
    Kazdopadne, ikdyz se hrdinove pohybuji za extremy, kniha sebou preci jen nese poselstvi a to, ze at jsme jake jsme a drlame co delame, delame to hlavne ze milujeme svoje deti a ze to je sakra narocna prace a vsechny jsme z toho na prasky a mame sklony k alkoholismu. A mame to tak vsechny. At uz jsme dokonale mamy dokinale Lucy nebo absolutni lemplove zneuzivajici dobrosrdecnost druhych.
    Kniha je napsana humorne, velmi a ja se smala od zacatku dokonce. Taky to je jedna z tech knih, kterou otevrete a musite! Ji docist dokonce. Proste musite. A pak to skonci a vy sirikate ze je pojedete navstivit. S lahvi vina.
    Doporucuji kazde nedokonale matce, ktera se hrouti nad tim jak vsechny instamami maji vsechno tiptop a urcite nebalancuji nad tim se bud obesit nebo nechat zavrit do blazince.
    #procmamapije