kubuska
16. črc 2017
280 

EMCO BISKITI

Během června moje hladové těhotenské oko padlo na soutěž o testování sušenek Emco Biskiti. To byla voda na můj mlýn. Jestli byl můj komentář tak vtipný aby si zasloužil vybrat to nevím, ale těm na druhé straně se zdál, a tak jsme si poslední červnový pátek, po zdlouhavém domlouvání se s doručovatelem, kdy jsem v době doručení nejdříve jela na kontrolu do gennetu a následně jsme trčeli v zácpě, místo v počernicích převzala krabici na půl cesty kdesi za Prosekem. 

Krabice ležela následně celý víkend nerozbalené na stole v kuchyni a čekalo se na to, až se dcera vrátí z víkendu od otce.

Byla nadšená, stejně jako já moc často něco nevyhrává a když jsem jí po obdržení zprávy o testování oznámila, jaká bude důležitá, nemohla se, stejně jako já, dočkat. Ona kvůli té důležitosti, já na ty sušenky.

Testování probíhalo za různých situací. Dvě hodiny strávené na VZP, čekárna u doktora, přírodní koupaliště, cesty vlakem, snídaně. A upřímně, ještě že jsme jich dostali tolik. celkem 10 balíčků na jeden týden a jednu krabičku jsem musela hned na začátku schovat, aby nám zbyla na víkend. Ano, je to tak, po těch kakaových se doslova zaprážilo.

A jak nám sušenky chutnali? Velmi! Jak jsem psala, po kakaových se doslova zaprášilo. Jsou méně sladké než ty medové a jak prohlásila moje dcera: "míň v nich křupe". Což je pravda, v těch medových mi příjde, že jsou krystalky cukru a jsou velmi sladké. 

Ani jedna příchuť neni ničím plněná ani politá, což oceňuji hlavně teď v létě. Všechny známe upatlané prsty od čokolády z polomáčenek a nebo roztolmile sladké pusinky okolo kterých se vznášejí vosy. Tyto sušenky nemají ani jedno, ale ani nejsou příliš suché. Nedrobí tolik kolik byse si mysleli, pokud se vám zrovna cestou někde nerozmašýrují, což ale ani tak neni moc možné. Šest sušenek je totiž prakticky uloženo po třech ve dvou komůrkách a tak pokud si je správně otevřete, můžete obal používat jako zašupovací krabičku dokud sušenky nesníte. Což ale není na moc dlouhou dobu.

Jaké jsou ke snídani, což jsem si myslela, že bude hlavní hit, o tom vyprávět nemůžu. Neměli jsme je na snídani ani jednou, jedli se prostě pořád. Uprostřed týdne jsem dvě balení, jedno kakaové a jedno medovo-oříškové, rozbalila a dala na misku k čaji. Čaj zůstal, sušenky ne. Opravdu se u nás staly hitem.

Vzpomněla jsem si ještě na jednu příhodu a ta se týká té pojišťovny, čekali jsme tam s Tínou opravdu dlouho a spolu s námi tam čekala maminka s chlapečkem na kterého to bylo evidentně dlouhé. No, moje dcera je celkem dost komunikativní a tak se s ním dala rychle do řeči a právě i díky namalovaným obličejíčkům se děti se sušenkami na půl hodiny zabavily. Ano, jídlo není hračka, ale upřímně, už jste někdy dvě hodiny s dětmi někde čekali a vypotřebovali všechny možné i nemožné možnosti jak je zabavit? veřte, že mile rádi přijmete za hračku i sušenky biskiti s veselými obličeji.

Za mě tedy výborné a kakaovou příchuť určitě budeme kupovat častěji.

A na závěr ještě vzkaz od mého muže:"Ty sušenky jako dobrý, ale kdybyste ochutnali Šárčinu koprovku se ztraceným vejcem tak ... víte co." Nacpal si dneska břuch tak podlejzá :D

Za naší rodinu maminka Šárka a testerka Valentinka

#test_emco

Začni psát komentář...

Odešli