kurimka
13. kvě 2021

Sourozenec pro Štěpánka

Jelikož nemám vejcovody ( o první jsem přišla při mimoděložním a druhý byl pak odstraněn pro nepruchodnost), tak i sourozenec Štěpánka si k nám musí jít cestou IVF.

Z prvního IVF nám zbyla dvě zamražená embrya. První pokus byl v září 2019 a nevyšel, druhého mrazáčka jsem si vyzvedla v říjnu 2019. Bohužel i tady to nedopadlo a já si potřebovala odpočinout. Dala jsem si rok pauzu od všeho.

Vůbec jsem na to nemyslela celý rok až pak v říjnu 2020 jsem se objednala do pronatalu. No jak naschvál den před kontrolou jsem byla covid pozitivní... Takže odklad, pak to vyšlo blbě, že by byl transfer na svátky a to tam nejsou, takže 2.IVF bylo až leden /únor 2021. I když na ultrazvuku bylo 10 folikulu, bohužel jen 4 vajíčka byla zrala. Oplodnila se jen 2 a vydrželo jen 1. Které mi bylo transferovano. Bohužel jsem začala špinit 3 dny před MS a den před termínem přišla MS. Další pokus mohl být za 2-3 měsíce, aby se vaječníky stihly zahojit.

V dubnu 2021 3.IVF a já hned od předchozího neúspěchu a jediného embrya poctivě každý den 2x sáčky Nosifolu Forte denně. Nevím jestli jsem si to vsugerovala nebo ne, ale během celé stimulace mi bylo zatím ze všech pokusu nejlepe. Odebralo se 10 vajíček! 7 se jich oplodnilo a zbylo z nich 5 !!! Embryjek. Jedno mám zavedeno a 4 zamražená!! (Jedno z nich to dohnalo až o den později, takže holky nevesit hlavu a čekat a věřit! )

Druhý den po transferu růžová krev! Tohle stejne bylo se stepinem, tak si říkám že se zavrtava, prsa bolavá a natekla... Šestý den začíná špinit a je mi špatně. Dojela jsem si pro test že uvidím. No a viděla jsem ducha!!! Každým dnem čárka sílí a já jsem dneska 13.5. byla na krvi a čekám na zítřejší výsledky a doufam, moc moc doufám, že to bude v nejlepším pořádku!

Je to tam krásná dálnice 💕

13. kvě 2021

To je krasa Baru!!!!!!!!! STRAŠNĚ moc gratuluju!!!!!at jste oba s mrňouskem v poradku!

13. kvě 2021