kveta1
30. kvě 2017
200 

Moje testování tyčinek NUTRIMAMA

Jsem maminka 5ti dětí. Děti jsem kojila většinu do dvou a půl let a ráda bych i teď svojí nejmladší kojila stejně dlouho. Snažím se pro děti vždy to nejlepší, a proto jsem brala různé vitamíny a podobně, protože ne vždy strava byla tak pestrá jak by měla být. Trpěla jsem nechutenstvím a jinými problémy a navíc jsem musela mít dietu.

Když jsem na Modrém koníkovi narazila na možnost testování tyčinek NUTRIMAMA Profutura pro kojící maminky, hned jsem si řekla, že to alespoň zkusím a doufala, že by mě náhodou třeba i mohli vybrat. Moje radost byla veliká, když mi přišla zpráva, že jsem byla vybraná na testování těchto tyčinek.

Konečně možnost si něco vyzkoušet dříve, než si to koupím. Jakmile přišel balíček, kde byly dvě krabičky s tyčinkami, tak už při otvírání jsem věděla, že musím hned jednu ochutnat. Byly tam krabice s příchutí brusinka-čokoláda a krabice s příchutí brusinka-malina po 5ti kusech, takže dohromady 10ks na 10dní.

První na co moje oči sklouzli bylo kolik se jich může denně, abych náhodou nesnědla více než mám. Otevřela jsem si první brusinku-čokoládu, protože na čokošku mám slabost a byla výborná a u toho jsem si rovnou pročítala co to vše obsahuje.

Co jsem netušila, že fakt silně zasytí, takže už mě ani nenapadlo, že bych jich ten den snědla víc. Druhý den jsem si dala k odpolední svačince tu druhou příchuť brusinka-malina, ale upřímně jsem měla strach, že to nedám, protože maliny nejím.

K mému zjištění byla výborná a i když tam maliny jsou cítit byla kyselejší než ta předchozí a moc dobrá, protože já kyselejší mám moc ráda.  Z mého pohledu bych akorát přivítala ještě více příchutí, třeba pomeranč.

Další den jsem ráno spěchala a tak jsem si vzala tyčinku NUTRIMAMA na rychlo do ruky místo snídaně a byla jsem překvapená, že nejenže mi to stačilo a už jsem na jídlo ani nepomyslela, ale cítila jsem se naslazená a už během dne mě nehonila mlsná. Jiný den jsem si tyčinku vzala ven, když jsem šla z dětmi a musím vytknout skoro nedobytný obal, doma rozdělávám nůžkami, protože obal je fakt pevný a špatně se otvírá.

Co se chutí týče, tak za mě tedy velká spokojenost. Když jsem koukala, že u nás stojí 128Kč krabička což je zhruba 26Kč za kus, tak si říkám, na to jak je poměrně veliká, tak cenově docela to jde. Když vezmu v úvahu, že mi nahradila celý jedno jídlo. Nejsem veliký jedlík, takže by mohla být i o kousíček menší. Každopádně obě příchutě jsou velmi dobré a určitě je kamarádkám co kojí doporučím.

Takže to shrnu příchuť brusinka-čokoláda je jemně nakyslá příchuť skloubená se sladkou, výborná chuťově. A zasytí natolik, že jsem s ní nahradila celou svačinu či snídani. Druhá příchuť brusinka-malina je více kyselejší, ale velice dobrá a opět velmi zasytí a nahradila celou svačinu. Určitě doporučuji vyzkoušet obě příchutě.  

A děkuji moc za možnost se zúčastnit testování na modrém koníkovi a vyzkoušet si něco co má smysl. 🙂

A přeji dobrou chuť 🙂

#test_nutricia2

Začni psát komentář...

Odešli