lacostina
24. led 2008

Nikolka a...mimčo v bříšku!

........Ahoooj....tak to jsme my dvě....sestřičky.

Aďka má holčičku Nikolku a narodila se v září 2007. Je zdravoučká a krásná. A já....teprve čekám. Končím třetí měsíc a mám vše ještě před sebou. Tak uvidíme jak to zvládneme. Holkám to jde skvěle a doufám že nám to taky půjde.

Tááák...koncem ledna jsem byla na ultrazvuku, mělo by to být vše oukej. Doktor nám naordinoval pravidelné kontroly po dvou až třech týdnech.
Začátkem února jsem ve 14 týdnu a už to začíná být vidět. Musela jsem už koupit těhu rifle...a samozřejmě pomalinku nakupuji pro malého sviště.....

...25.2. jsem 17tt ...byla jsem na ultrazvuku a pááán dochtor mi pověděl, že se mi v bříšku schovává chlapeček...tak uvidíme zda nám to potvrdí i na druhém ultrazvuku...

Tak včera jsem měla první pohyby, je to zvláštní a strašně kouzelný...jako dloubání zevnitř. Bylo to v 18+6tt 9.3.08. Na kotrolu jdeme za týden 18.3.08, tak uvidíme co nám řeknou.

Včera 17.4. se jsem byla na 4d ultrazvuku...je to teda mazec. Nikita už začala plavat a moc se jí to líbí.

Tak chodíme po kontrolách a ultrazvucích a vše se zdá v pořádku...až na cukrovku ..ale to není tak hrozné...jinak mám bezproblémový těhotenství...vše je ok i maličkej!!!
Hrozně to utíká...a já mám necelé tři měsíce na kompletní zařízení domu...takže žádný leháro.....uffff!!!!!!!!!
Tak korbičku jsem vrátila a objednala jsem verzi DeLuxe. Když přišla, byla jsem překvapená...spíš nemile...stříbrná část je jen plástová, žádný potah zvenčí....prostě nic...jen plast. Překvápko ☹((...a to by měla být nějaká super série z nej materiálu. Teda!!!
Taky jsem byla na zátěžovém testu a mám těhotenskou cukrovku...já si říkala...že se to těhotenství musí nějak projevit.
Nasadila jsem dietu a uvidíme. Jsem u Apolináře a tudíž chodím i k dietoložce paní doktorce Moravcové, nej nej nej paní doktorka na světě!!!! Fakt skvělá.
Dieta mi zatím jde skvěle...dodržuju a nepapám co nemám! Moje přípravy na příchod miminka finišujou, nerada to nechávám na poslední chvíli...holt nedočkavec, ale žádnej lajdák!

Dneska 9.7. jsem 36+2 a vše je téměř připravené. Kočárek, autosedačka, lehátko, kolíbka - postýlka, přebalovák, oblečky, kosmetika atd atd. Byla jsem také v poradně a vše je ok...jen trochu dýchání mi dělá problémy. Takže už jen budeme čekat. Baráček je koupený a budeme ho postupně dodělávat. Hrozně to uteklo a už budu doopravdy MAMKA.