icon
98 / 159
ღfood artღ
avatar

Zajímalo by mě z čeho jsou ty ornamenty, zkoušela jsem to z čokolády, ale ta pečením zcukernatěla a odpadávala z těsta ☹

Odpověz
30. dub 2013
avatar

@moncakolarova také netuším právě, kéžby tu byla nějaká profesionální cukrářka, která by věděla

Odpověz
30. dub 2013
avatar

nic jinýho mě právě nenapadá, možná nějaká domácí čokoláda, nevim co jinýho by ztuhlo a udrželo si tvar pod těstem.

Odpověz
30. dub 2013
avatar

@moncakolarova tééda perfekt!!! 🙂 díky

Odpověz
30. dub 2013
avatar

@ladyduchess až budu mít čas tak jí hned zkusim

Odpověz
30. dub 2013
avatar

@ladyduchess
@moncakolarova myslíte, že by to šlo udělat třeba i tak, že by se udělalo těsto na roládu, kousek se ho odebral a obarvil kakaem? že by se nedělalo samostatně to "těsto" na vzor?

Odpověz
4. kvě 2013
avatar

@verciiik
@moncakolarova
@ladyduchess já to zkoušela díky nákému časopisu a obarvené těsto jsem nastříkala na pečíčí papír a dala na 15sekund do trouby a pak opatrně nalila zbytek těsta na plech a docela dobrý...

Odpověz
4. kvě 2013
avatar

taky jsem dělala dle paní Brýdové - viz odkaz výše a dobrý, ale hodil by se ten papír na ornamenty

Odpověz
13. kvě 2013
avatar

@abcdef22 ahá mě to došlo až teď že na tom pečícím papíru či co to je jsou ty ornamenty předkreslené 😀 😀 😀 toš to je finta! 😀

Odpověz
13. kvě 2013
avatar

Tak určitě by se nerozpouštěli povidla.Mírně rozředit,nalít do PVC pytlíku a ustř.rožkem malovat na peč.papír .Na to pak nalít těsto a péct.

Odpověz
23. zář 2013