1 / 1

    Ještě ekokoza a kutilov. S množstvím neporadim.

    14. kvě 2022

    Beru ze stejného eshopu 😉 . Potřebuješ mýdlovou hmotu, formičku, vůni a barvu (barvy) . Množství - vzala bych 1,5 - 2 kg, třeba na 1 slunečnici potřebuješ asi +- 70 g , viz foto . Pokud chcete 12 ks , je to kilo takové ošidné , že by to možná vyšlo, možná ne . Když zbyde, můžete si udělat pár mýdel na doma nebo je darovat třeba babičkám apod. jen tak, nebo třeba k Vánocům apod. 6letá dcera teď měla na své narozeninové oslavě výrobu mýdel tady z té hmoty, děti byly nadšené. Volala jsem si je postupně po jednom do kuchyně , dítě si řeklo, jakou chce barvu, vůni a tvar , s mou malou pomocí (dohledem ) si to rozpustilo, rozmíchalo a nalilo . Když to ztuhlo, vzaly si to děti s sebou domů .

    14. kvě 2022

    @sabcav děkuji, prosím kolik barvy? Chápu záleží asi na sytosti. Ale třeba na 1kg? Je tam barva 10ml tak to na kilo stačí?
    Chci dělat tři barvy. Tak jestli mi stačí od každé jedna-dve nebo mám vzít více?

    14. kvě 2022

    @ladyhacek dává se po kapkách, dávkování zhruba 1-1,5 % 😉 . Chce to zkusit, jak sytý odstín chcete, jestli dát 3 kapky na 1 mýdlo nebo třeba 5 . 3 barvy po 10 ml by měly stačit. Neberu prachové barvy, ale tekuté, tyhle jak např. : https://www.mydlovysvet.cz/cs/barvy-do-mydel/46...

    14. kvě 2022

    Z kila hmoty 8ks mýdel - tvořila dcera na Vánoce

    31. kvě 2022