Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Letos máme poprvé umělý stromeček (topíme v krbu a živý začal brzy vadnout). Chtěli jsme ale nějaký, co vypadá skoro jako živý. Nakonec jsme na umelystromecek vybrali v řadě premium smrk himalajský (220cm). Opravdu (když nestojím úplně vedle něj) vypadá jako živý, negativum (které snad vyprchá) je, že je cítít jako umělá hmota (protože konce větviček jsou vyrobeny z nějakého PVC). Nicméně pozitiva převažují nad negativy.

    Ahoj, prosím, potýkal se někdo se seboreou v pubertě? Co vám zabralo? Nejdřív to vypadalo, že to bude jen hodně lupů, ale už se jí objevují spíše ložiska a přikláním se více k té seboree. Díky všem.

    Ahoj, nemáte tip, kde koupit černé leginy, které nebudou lesklé, ale oblečení po nich bude klouzat (na bavlněných se "zasekává)? Velikost cca 40,42. Díky

    Ahoj, prosím, můžete mi někdo přiblížit bavlnu Renforcé? Z popisu na netu si to pořád nedovedu představit. Je to jen měkčí bavlna, nebo je ten povrch jakoby saténový, klouzavý (to bych právě nechtěla)? Díky moc.

    Ahoj, prosím ty, co mají doma hru Tempo Junior o zkušenosti, jestli je vhodná pro předškoláky. A co hra Umí prase létat? Nemáte? Díky.

    Ahoj, byl jste někdo na výstavě Giganti(.cz)? Aktuálně je v Ostravě, tak jestli to stojí za to. Díky.

    Zdravím a jdu s prosíkem o radu. Dcery rády tvoří, takže bych jim pod stromeček ráda nadělila kufřík s potřebami na tvoření. Plán je nakoupit vše zvlášť a dát do nějakého kufříku. A teď, co by tam mělo být? Kdo tady tvoří, můžete dát tipy? Zatím mě napadlo: různé druhy korálků, chlupaté drátky, nalepovací oči, pusy, různé druhy papírů, lepenky, třpytivá lepidla,... Co dál? Díky.

    Maminko, už se stmívá,
    řekni mi pohádku.
    Tu o tom panu králi,
    co chodil pozpátku.

    Jak vždycky, když byl smutný
    a neměl náladu,
    si nazul staré boty
    špičkami dozadu.

    V nich se vracel a měnil
    se z krále na prince,
    až z něj byl malý klouček
    a běžel k mamince…

    Miloš Kratochvíl

    Prosím o tip na náušnice pro 7mi letou slečnu, stříbrno , nebo chiru ocel s perličkou. Ideálně něco z vlastní zkušenosti, kdyby bylo foto na uchu, bylo by to super. Díky

    #10yearschallenge

    2009 svobodná, zadaná, cervenovlasá, bezdětná, Prachovské skály
    2019 vdaná (pořád stejný muž), 2 děti, návrat k blond, na fotce se starší 1. den

    (2 fotky)

    Prosím o radu. Dcera, skoro 7, od včera večer brečí, že ji štípe při čůrání. Měla trošku červený vchod. A pro jistotu jsem mázla, doufala, že do rána se to trochu zlepší. Ale pořád prý štípe, ona nemá moc vysoký práh bolesti, takže se bokla a nejde ji čůrat, i když se jí chce. Zkoušela jsem, ať čůrá ve sprše, do vany. Nic. Nemáte nějaký fígl? Začínám být zoufalá.

    Ahoj, hraju si na Marušku a sháním v Ostravě čerstvé jahody, maliny a borůvky? Neviděl někdo někde? Díky.

    Maminky z Ostravy, doporučte mi, prosím, šikovného kadeřníka/kadeřnici z Ostravy, nejlépe Hrabová a okolí, nebo centrum a okolí. Cena za střih, mytí, foukání do 500. Chtěla byv h pixie cut, tak pokud máte přímo zkušenost, bude to super. Díky.

    Ahoj, nevíte kde v Ostravě koupit punčocháče /silonky bez špičky? Díky.

    Ostravačky, poraďte, kde koupit v Ostravě dívčí mikinu vel. 122? Prošla jsem kik, Pepco, Tesco a nic nemají. Cenově do 300.

    Ahoj, muzete mi, prosim, doporucit elektrickou vlackodrahu pro 2,5 letou? Mame koleje z Ikea, hraje si s tim dost, ale vadi ji, ze vlacky sami nejezdi. Takze hledam neco v tomto stylu, ale aby masinky byly elektricke. Zatim jsem nasla od Mattela nejake koleje a pak Lego Duplo. Pokud nenajdu nic jineho, tak asi bude to. Doma mame spoustu Dupla, takze by to bylo kompatibilni. Ale treba existuje neco levnejsiho v dobre kvalite (idealne kompatibilni s Duplem).

    Poslední den posledního prázdninového týdne jsme šli poprvé letos na koupaliště. A můžu říct, že tolik neurotických rodičů pohromadě jsem už dlouho neviděla (nebo teda spíš neslyšela). Fakt mazec.

    Ahoj, sháním tip na nějaký hudebně-tanečně-pohybový kroužek v Ostravě, ideálně centrum, pro 4,5letou holku. Měla jsem představu nějakého mišmaše - trochu zpívání, trochu tancování, nebo tak něco. Ale nějak nemůžu nic najít. Našla jsem Hopsalíka v centru, cvičení v Sokole a pak už vyloženě taneční speciálky - street, balet, mažoretky a to pravě moc nechci. Poradíte?

    Holky a kluci pekarsti, mam dotaz. Pecu mladeti narozeninovy dort. Plnka bude boruvkocokoladova ganache riznuta troskou mascarpone a resim ted korpus. Vetsinou delam klasicky svetly, nebo cokoladovy. Ale ted jsem dostala chut na orechovy. Ale mam tak nejak divny pocit, ze to s temi boruvkami nebude ono (o cokoladu strach nemam, ta se shodne se vsim 🙂 ). Takze: meli jste nekdo nekdy kombinaci boruvka orech a pokud ano, jake to bylo? Diky, diky, diky

    Maminky, nenašla jste náhodou některá v průběhu 14 dnů v ostravské zoo jednu dětskou botu, hnědá, značka Quechua? Ztratily jsme ji tam, volala jsem i do zoo několikrát, ale bota není 😕

    Mámy a tátové, poradíte, co k narozeninám 2leté holčičce? Podotýkám, že má starší sestru, takže spoustu věcí už máme (takže např. koloodrážedlo je pasé, kočárek a panenky taky). Musím vymyslet dárky od babiček. My dáváme takovou tu velkou tatrovku, od strejdy dostane asi jídelní židličku z Ikea, protože ji pořád krade ségře. A teď mám ještě cca 3000, za které bych ráda koupila něco, co bude edukativní 🙂 a ideálně ji to bude bavit ještě aspoň příští rok. Zatím jsem vymyslela Lego Duplo Domeček pro panenky. Přemýšlím nad něčím od Geomagu s tím, že teď by ji bavilo třeba jen spojovat a časem by začala tvořit. A tím mi došly nápady a já fakt nevím. Spíš než více malých dárků bych ráda jeden až dva větší (rozuměj dražší), protože bude všechny dárky dostávat najednou a když je těch dárků moc, tak z toho má akorát guláš. Díky předem za tipy.

    Ahoj, Ostravacky a Ostravaci, i vy z okoli. Muzete mi nekdo poradit, kde v Ove a okoli, popr. i v Zabielkowe, lze jeste koupit jahody na marmeladu? Resp. nemusi byt na marmeladu, ale aby cena byla do 40Kc. Vim, ze byly, ale ted jak na potvoru nejsou. Diky moc.

    Holky, Ostravačky, nemáte tip na nějaký hudebně taneční kroužek, kde může chodit 4,5letá,ideálně v centru, začátek v září. Diky

    Kdo jste dnes v Lidlu kupovali holčičí trička, zkontrolujte si, že velikost všech triček v balení souhlasí. Mají to nějaké po míchané, takže třeba v balení jsou dvě velikosti, nebo velikost na štítku nesedí s velikostí na balení.

    Pekne prosim, kde v Ostrave koupit molitanove desky, nebo metraz (tloustka 2cm)? Diky za tipy.

    Kačce k 4. narozeninám

    Vybirame prvni kolo ke 4. narozeninam. Mame predvybrano Torpado Trilly, resp. Torpado Ketty, vyherce dTestu. Nemate zkusenosti? Dekuji.

    (2 fotky)

    Bářina první věta: mňam bába bvvvv. Volný překlad: Mami, mám chuť na banánový shake. (bába=banán,bvvvv=mixér)

    To sedí

    Mate, prosim, nekdo elektronickou tuzku - hracku pro deti a pokud ano, jakou? Kamaradka ma Albi, ta se mi libila hodne, cena uz mene 😀 a na netu jsem narazila i na nejake jine, levnejsi, tak me zajimaji zkusenosti (hlavne s temi ostatnimi, tu Albi znam). Diky moc.