leneex
24. říj 2010

2. část

22.9. opětovně naměřen vysoký tlak. Okamžitá PN, vypsán Dopegyt :o((. Kontrola za týden.

Na další kontrole léky změněny na Vasocardin, protože Dopegyt nezabíral. Od té doby kontroly každý týden :o((

Ve čtvrtek 14.10. jsem začala krvácet. S přítelem jsme jeli na pohotovost, kde si mě nechali na pozorování. Řekli nám, že budeme mít holčičku (aspoň něco pozitivního). Dle lékaře se začala odlupovat placenta :o((. V neděli ráno špinění, v pondělí opět- užjen hlídají, abych nezačala krvácet- opět.

Zatím občas trošku špiním, ale krvácet jsem nezačala. Naštěstí. Po týdnu hospitalizace propuštěna domů. Ležet budu muset asi až do konce. V pondělí 25.10. jdu na vyšetření a UTZ, které mělo být už 18.10. Holčička je ale v pořádku, vrtí se už výrazně až se mi začíná boulet bříško :o))

Silně mi tvrdlo bříško už od 16. týdne, beru stále 6 tbl. denně magnesia a ascorutin.

Dneska 24.10. jsem poprvé ani nezašpinila. Jaká úleva :o))

22.11. běžn K ve 25 týdnu. Nález špatný, výsledky mám jko v 34 týdnu. Krátí sečípek i děložní hrdlo. Nařízen absoutní klid v posteli, KO za týden.

KO 29 ještě horší, čípek už jen 7 mm.Okamžiá hospitalizace min. na 6 týdů :o(( a kapačky.

23.12. propuštěna domů. Mírné zlepšení, funkční délka čípku 10 mm. Holčička váží 1300 gramů:o)) KO 27.12. Ležet hlavou dolů budu až do porodu :o(( Hrozně mě to nebaví, ale co bych pro naši Klárku neudělala...

27. nález stejný, takže je to dobré. Další KO 10.1. Už se nemůžu dočkat, hlavně ať je vše OK.

Podle dotorky vydržíme max. do 35- 36. týdne, tak uvidíme. Na kapačkách jsem v nemocnici byla přesně 3 týdny. Od té toby beru léky Gynipral po 4 hodinách, Isoptin po 8 hodinách a 3x denně magnesium. Léky na tlak  vysazeny.

ahojky.. teď jsem si četla tvůj příběh. Koukám,že máme stejné datum kontroly a vyslechnutí další "ortelu" Tak moc držím pěstičky, vzpomenu si taky na Tebe, budu se zas klepat jak osika nad tím, co mi řeknou ☹

7. led 2011

Začni psát komentář...

Odešli