@alneka Ty rejpale 😀 Hele, dovedeš si určitě představit, jaké ztráty surovin bývají při focení a i když mám doma aktuálně asi 10 druhů bezlepkové mouky, tak jsem použila nejlevnější pšeničnou mouku ze supermarketu, protože by mi musela ruka upadnout, kdybych tu házela pohankovou nebo amaranthovou do koše 😅 Ale chci vyfotit ty bezlepkové mouky i reálně, ale v této kompozici v exteriéru jsou hrozné ztráty, tak jsem se neodvážila 😉
@katyxq Na ty palačinky mrknu k tobě do receptů, potřebuji dost sladkých bezlepkových jídel a už nevím co by. Já dala 100% čirokové mouky do koláče s povidlama a mákem a bylo to dobré. Říkám si, že v sušenkách s kakaem by se ta čiroková mouka ztratila a nevadilo by, kdyby křupala.
Jinak jsem zkoušela dělat čirokovou kaši a nechutnala mi. A taky čirokové knedlíčky nebyly poživatelné ☹ Mouka by měla být v pořádku, nedávno jsem ji rozdělala.
Jinka já dělala bezlepkové sušenky ve stylu koka, nejprve 50% rýžové a 50% pohankové a to bylo dobré. Pak jsem je dělala i 100% pohankové, které jsem vzala jako ochutnávku na setkání celiaků, a podle toho, kolik lidí si bralo recept, dopadly taky dobře 🙂

A teď se přiznej, jaká mouka je použita? 🙂