lollaferrari
5. pro 2017
194 

Moje zkušenost s Amilk Bifido

Mám velkou radost, že si Dr.Max vybral na testování pokračovacího mlíčka Amilk Bifido právě nás. Něco málo úvodem 🙂 Můj syn Theo 6 měsíců je od narození plně na UM. Když se narodil tak měl 2740 g a každý mi říkal "takové malé miminko" musíte ho hodně krmit. Nemohla jsem kojit kvůli lékům, které musím brát, jelikož od narození trpím na chronickou nefrititidu (bílkovina+krev v moči).

Tak a teď něco k testování mlíčka 🙂 Obdržela jsem poštou balíček, krabici se čtyřmi Amilk Bifido 2.

Velmi se mi líbí design krabiček. Oceňuji také popis obsahu složek mlíčka. Po rozbalení krabičky jsem našla dva stříbrné sáčky po 300g a praktickou bílou odměrku na dávkování mlíčka.

Vzhůru do testování! Theo vypije kolem 210 ml, někdy méně a někdy trochu více, takže raději míchám celkem na 240 ml. Zkušenost mi ukázala, že je lepší zbytek vylít než běžet přidělat další dávku a riskovat tak řev, za který by se nemusela stydět né jedna bájná siréna 🙂

Takže něco k míchání, nejdříve si odměrkou nadávkuji (první dny jsem míchala půl původního a půl Amilk mléka) a pak zaleji horkou vodou a následně studenou, samozřejmě obě vody převařené. Po namíchání se mlíčko nehrudkovatí a dobře se rozpouští, což je opravdu velké plus, neboť hrudkovatění mi několikrát způsobilo ucpání savičky, následné vyndání z úst syna a pláč.

Ohřáté mléko na 37 stupňů má příjemnou nasládlou chuť a voní příjemně po cereáliích. Jakmile ale mléko zchladne, vůně se změní na lehce po olivovém oleji a i chuť je taková olejová.

Bohužel první týden testování jsme mělí období růstu zoubků a syn vyžadoval mlíčko vlažné až studené, takže mléko ze začátku plival a odmítal. Jsem si jistá, že by to dělal i u původního mléka. Druhý týden již mlíčko pil a třetí týden vypil 🙂 Theo je opravdu jedlík.

Nezpozorovala jsem žádné ublinkávání, bolesti bříška, zvyšenou plynatost nebo změnu konzistence stolice ( pravidelně 2x denně).

Během testování syn přibral 960 g a nyní váží skoro 9 kg (6 měsíců a 3 týdny) a měří 72 cm (při narození 48 cm).

S Amilk Bifido jsem spokojená a ikdyž začátky byli těžké kvůli zoubkům, tak bych jej chtěla doporučit a ještě jednou poděkovat Dr. Max za vloženou důvěru v testování.

Za nás tedy určitě ANO a v mlíčku budeme pokračovat.

Hezký den všem,

Maminka a spokojený Theo

#test_amilk

Začni psát komentář...

Odešli