lucie7411
17. črc 2018
1467 

Noční můra která se stala skutečností...

Kazda mama ma nejvetsi strach o vlastni deti.. strach ktery mame hluboko v sobe, nepripoustime si, ze zrovna nam se tohle stane..

Vse bylo v poradku, nam se to prece stat nemuze.. 14.5. den jako kazdy jiny, vse v pohode. Odpoledne prochazka, pak hrani, koupel, mleko a spanek..

Dcerku jsme meli v posteli, z niceho nic zacala chrcet, muz ji hned vzal do naruce a dcera prestala dychat... Ano nocni mura kazde z nas se stala skutecnosti.. vterina trvala vecnost, pohled na dceru, ktera nedychala nas privadela k silenstvi..

2 roky zpet jsem byla u velmi vazne nehody motorkaru, nezvladla jsem to, chlapovi trcela kost ven, slecna mela telo bez kuze, mela jen triko a kratase, jak se kutalela po silnici, tak si ji sedrela..udelala jsem co jsem mohla, od te doby vim, ze nesmim podlehat panice a jednat..

vytacim 155 a hlasim, ze dcera nedycha, polykam slzy, nastesti pan me uklidnil a navedl nas co mame delat, jak male pomoci.. behem toho se hroutila starsi dcera pri pohledu na nehybnou sestru..mezitim jsem prosila dedecka ktery uz mezi nami neni, aby nam malou nebrali.. mezitim se mala snazila nadechnout, ale neslo ji to.. prijizdi sanitka, behem dalsi minuty pristava vrtulnik...

Dcera dycha.. sice tezce a melce, ale dycha.. ma plne plice mlekem..

Dcera spinkala tvrde a dle doktorky si brkla a do pusinky se ji vratilo mleko, ktere vlivem hlubokeho spanku ho vdechla do plic..

s dcerkou jsem byla v nemocnici 4 dny, mela kapacky antibiotik, dalsi tyden doma antibiotika..

Jak doktorka rekla, meli jste velke stesti, ze to takhle dopadlo.. Nikdy neprestanu dekovat a vazit si toho, ze je vse v poradku..

všichni svatí při vás stáli! Že jste byli při tom a mohli ji zachránit! Hrůza, tohle je fakt to nejhorší, co může rodiče potkat....naštěstí je vaše maličká v pořádku 🍀 A jestli máš velké trápení, určitě zajdi k odborníkovi, není se za co stydět ❤

17. črc 2018

Brečím tu u toho. Ještě že to takhle dopadlo. Měli jste štěstí. Ať jste šťastní a spokojení.

17. črc 2018

@koncita moc dekuji, psychicky jsem to nedavala, pak jak jsme prisly z nemocnice, tak jsem tyden nemohla spat, porad jsem malou hlidala..postupne jsem se davala dohromady.. strach bude uz naporad, ale uz se dokazi i smat 😊

17. črc 2018

@bessinka ano stesti.. to nejvetsi stesti v zivote spociva ve zdravi deti,nic neni vic. jinak dekujeme, ja take brecim, jen kdyz si vzpomenu..

17. črc 2018

Hrozný zážitek... Člověku ale připomene, na čem nejvíc záleží. S ad už vás nikdy nic podobného nepotká. ❤️ Děkuji také každý den za zdraví mojí rodiny i to své.

17. črc 2018

to je hrozné... díky Bohuže, že je malá v pořádku... !!!

17. črc 2018

A proto davam obe deti uz od porodnice spat na brisko, i kdyz to v dnesni dobe neni “moderni”. Kazdopadne super, ze to dobre dopadlo. Premyslim, jestli ja bych v tom stresu byla vubec schopna si vzpomenout, jake cislo ma zachranka - od detstvi se mi ta trojcisli pletou navzdory vsem mnemotechnickym pouckam 🙄

17. črc 2018

@mary.jane ja tenkrat u tech motorkaru nevedela ani cim jsem vzpomnela jsem si jen na c.112.. starsi dcera mela v lete 2016 vazny uraz, byla pak 3 mesice na voziku, stalo se ji to v chorvatsku a to jsem volala take 112.. po tom vsem jsem rikala, ze musim zachovat klid v jakekoliv situaci..a hlavne rychle jednat..

17. črc 2018

"Lepe" bych to nenazvala...opravdu nocni mura kazde z nas. Cloveku staci mnohdy precist podobne clanky a zkusenosti ze zivota, podobne tomuhle pribehu a cloveku se semkne srdicko a uzkost na hrudi ze strachu, ze se stane to same. Achjo. Takove veci by se dit nemely. Nastesti, ze tohle dopadlo v poradku a mala je v poradku!!

17. črc 2018

já začala číst a úplně jsem měla strach, jaký to bude mít konec... ufff

17. črc 2018

Holky dekujeme, jinak opravdu zdravi je to nejcennejsi..

18. črc 2018

Hrozna zkusenost! Dobre ze je mala v poradku! ♡♡♡

19. črc 2018

Začni psát komentář...

Odešli