35 / 229

    Dokonalé! 😍

    8. lis 2017

    tak ty jsou!! 🙂

    8. lis 2017

    jsou nádherné!

    8. lis 2017

    🙉 neuvěřitelné,sikulka😇

    8. lis 2017

    já nechápu, jak můžete být takhle šikovná. Mě tohle ani nenapadne, ne že bych to ještě vytvořila

    8. lis 2017

    Ako sa prosim robi ta biela poleva na tie medovnicky, ta naspodu tekutejsia? Mozem poprosi recept a nejake dobre rady k tomu?

    15. lis 2017

    Krasne a chytry napad

    15. lis 2017

    taky bych se přidala k těm radám

    15. lis 2017

    @booobika21
    @barag
    Zdobila jsem normální bílkovou polevou (+ gelové barvy Wilton, hnědá je kakao)
    Bílková poleva:
    220g moučkového cukru (přesít),
    1 bílek,
    1 čajová lžička Solamylu a citron šťáva dle potřeby
    - umíchat rukou (když se dělá robotem, tak se poleva odlupuje, praská)

    Nejdřív nanesu kontury pytlíkem, nechám zaschnout. Na kontury musí být poleva tak hustá, aby se neroztékala (prostě jako na zdobení perníčků). Na výplň musí být poleva řidší, aby se pěkně rozlévala. Tuto polevu můžeš nanést sáčkem s větším otvorem (nebo jen čajovou lžičkou) mezi kontury, pak ji špejlí, párátkem (možná i malým háčkem na háčkování) rozetřeš ke konturám - aby vznikl pěkný povrch. Z perníčkem zahrkám a párkrát bouchnu o stůl (aby se nedělaly bublinky v polevě). Další vrstvy můžeš nanášet, až vše zaschne, aby se nerozpilo. Snad jsem malinko pomohla🙂

    16. lis 2017

    @budilinka
    @filetra
    @journals
    @anthurie
    @romikka
    @binki Holky, moc a moc děkuji za tak milá slova. Hrozně moc mě potěšila😘

    16. lis 2017

    @luciska82 děkuju, určitě to nikdy nebudu mít tak pěkný, jak ty, ale každá rada se hodí. aspoň se trochu přiblížit k ideálu 😉

    16. lis 2017

    @luciska82 a robis z bielka sneh a tam zaslahas cukor, alebo rovno do bielka nasypes cukor a potom vyslahas?

    16. lis 2017

    Inak tie kontury vobec nie je vidiet, take to mate nadherne, len tisko zavidim a tento rok to opat skusim ozdobit o cosi lepsie

    16. lis 2017