Těsto: 250 g polohrubé mouky 250 g tvarohu 250 g másla špetka soli
protlak sůl italské bylinky anglická slanina sýr vajíčko na potření
Uděláme si těsto z mouky, tvarohu, tuku a soli. Necháme odpočinout.
Těsto rozdělíme na 2 části, vyválíme (obdélník) a potřeme protlakem (sůl a italské bylinky). Posypeme anglickou slaninou a sýrem. Potom z obou delších stran těsto stočíme do poloviny. Dvojroládu krájíme ostrým nožem na plátky silné asi 1,5 cm a prsty dotlačíme "špici" srdíčka. Potřeme vajíčkem a pečeme dozlatova.
Těsto:
250 g polohrubé mouky
250 g tvarohu
250 g másla
špetka soli
protlak
sůl
italské bylinky
anglická slanina
sýr
vajíčko na potření
Uděláme si těsto z mouky, tvarohu, tuku a soli. Necháme odpočinout.
Těsto rozdělíme na 2 části, vyválíme (obdélník) a potřeme protlakem (sůl a italské bylinky). Posypeme anglickou slaninou a sýrem. Potom z obou delších stran těsto stočíme do poloviny. Dvojroládu krájíme ostrým nožem na plátky silné asi 1,5 cm a prsty dotlačíme "špici" srdíčka. Potřeme vajíčkem a pečeme dozlatova.