lulinenka16
20. čer 2019
838 

Zamlklé těhotenství😢 . Náš andílek 😢. Co teď? Jak se s tím vyrovnat?

O první miminko sme se snažily devět měsíců a až na těhotenskou cukrovku vše probíhalo bez problémů. Za což sem neskutečně vděčná.

Když byly malé skoro dva, všichni se pořád ptali, kdy že bude druhé, že už je docela na čase. Mě už to taky začalo vrtat hlavou, tak sem to doma nadhodila. Proběhl jeden jediný pokus, pak sme si řekly s chladnou hlavou, že je ještě asi brzo a radši počkáme. Jaké překvapení, když sem o pár dní držela v ruce pozitivní test 🙂. Nejdřív docela šok, že se to povedlo opravdu na jediný pokus, potom nastalo velké těšení a zároveň strach aby bylo všechno ok.

Kontrolu sem si naplánovala až na 8.tyden aby šlo už něco vidět a já sem tam nemusela jezdit každou chvilku (mám to trošku z ruky). Řekly sme to jenom rodičům, protože před nimi by bylo těžké to tajit. Všichni měli radost, všechno super. 

U doktora všechno ok, prcek odpovídal, srdíčko bilo. Krásný pocit, vidět to na ultrazvuku. Nezvracela sem, jenom se mi zvedal často žaludek, chodila sem často na malou, prsa měla dvakrát větší a bolela. Na další kontrolu sem měla jít až za měsíc, protože všechno vypadalo ok.

Jelikož sem měla zvýšený lačný odběr na cukr, tak sem držela už nějaký čas dietu aniž bych věděla, že sem v tom.

Konečně nadešel den další kontroly, strašně sem se těšila. Jeste sem si ráno poslechla srdíčko přes angelsounds, abych byla v klidu.

U doktora sem potkala dvě další těhule. Pak sem přišla na řadu já. Nejdřív sme si popovídali a pak přišel na řadu ultrazvuk. Že ho uděláme ještě přes spodek ať mimco pěkně vidíme. Doktor má starší ultrazvuk. Lehla sem si a těšila sem se jak malé uvidím.

Ultrazvuk trval docela dlouho a musela sem si podložit rukama zadek všelijak, jelikož sem ráno poslouchala srdíčko, tak mě vůbec nenapadlo, že by mohlo být něco špatně. Když už to trvalo opravdu docela dlouho a doktor se mračil, tak sem se začala bát, že je něco špatně. Ale pořád sem doufala, že se prcek jenom schovává a nechce se moc ukázat. Po chvilce se na mě doktor smutně podíval a řekl, že je mu to líto ale prcek bohužel přestal růst a nebije mu srdíčko 😢😢😢. Měla sem být 11+3 ale odpovídal na 8+5 😢😢😢. Nevím co sem teda potom ráno poslouchala, když sem v sobě nosila už tři týdny mrtvé miminko 😢😢😢. Doktor vypsal žádanku na revizi hned na druhý den (spontánně doma bych to fakt nedala). Asi nemusím psát jak to se mnou vypadalo po příchodu domů od doktora. Pořád sem jen brečela, hlava mě bolela jak střep a vůbec sem nechápala proč zrovna já 😢😢.

Moje první narkóza, první operace i když jenom malinká.

Na druhý den v nemocnici hrůza. Nešla mi nabrat krev, mám modřiny ještě teď po týdnu. Pořád sme čekaly jen na chodbě, po ultrazvuku sem šla na pokoj. A tam čekala čtyři! hodiny na zákrok 😢😢. Pro někoho, kdo nikdy nebyl na operaci, to byl fakt horor 😢😢😢. Musela sem poprosit o nějaký oblbovak, jinak bych se jim tam složila. Musela sem být v nemocnici přes noc. Na večeři sem potkala samé těhule s pupikama, takže sem z tama musela zdrhnout a vybrečet se na pokoji, který sem měla naštěstí celý pro sebe.

Včera to byl týden po revizi a já sem z toho pořád v háji a brečím. Nemůžu vidět žádné těhule, protože jim prostě závidím 😢😢😢. Břicho mě pořád pobolívá, občas spinim, občas po větší námaze krvácím. To je ale to nejmenší. Ta bolest, že miminko už není je nejhorší 😢😢😢.

Snad čas opravdu pomůže a trošku to přebolí.

Bylo mi ctí nosit tě aspoň těch pár týdnů a těšit se na tebe miláčku. Snad nám brzo pošleš nějakého sourozence. I když toho strachu, že se to zase nepovede se asi nikdy nezbavíme 😢😢😢😢.

Ahoj. Ja jsem mesic po revizi dnes presne. Ma prrvni narkoza, ma prvni operace. Tal hystericka vevnitr jsem jeste nikdy ze strachu nebyla. Fyzicky mi bylo dobre cca za 14 dni. Prvni tyden to boolelo dost, potom uz min. Ted uz je mi fyzicky dobre, jen nesmim tezsi fyz.namahu. ja tyden po revizo, kdyz mi bylo lip fyzicky zacla vymyslet predelavani bytu at na to nemyslim(dcerka ma komplet noovy pokoj) ale pomohlo mi to. Ted uz se v klidu podivam na tehule, alorad si ji vsimam vic, vidim je vsude. Miminka mi nevadi. Je me smutno. Obcas si spocitam v kterem tt bych byla, ale rikam si melonto tak byt. A vse i to negativni te pospuva dal. Me uz probehla ovulace a dnesk konci prvni ms po. A vzhledem k tomu ze vse probehlo nastesgi bez komplikaci, jdem na to znova. Strach mam neskutecny, ale rikam si. Mam krasnpu zdravpou izasnpu dceru...a kdyby mi nebylo druhe dotko dano, tak to musim prijmout a byt vdecna za to stesti, ktere mam. Ja jsem v sobe rozhodnuta, ze pokud se podaro po 2. Otehtnet a nedopadne, coz snad ne, zkusim jeste jednou. A pote to uzavru. Neboj se, bude lip. Miminko vi, proc slo tam nahoru. Hlida vas

20. čer 2019

Drž se, vím, co prožívás. Měla jsem to s těmi týdny stejně, zjištěno na kontrole ve 12.tt s tím, že těhotenství zamlklo v 9.tt. Doma jsme ještě žádné dítko neměli a mě sužoval strach- co když to tak dopadne vždycky, co když je ve mně něco spatne... Dlouho jsem měla depresivní stavy. Bala jsem se dne, který nám určili jako TP. Ale až ten den přišel, už pár dní jsem věděla, že máme v bříšku další zázrak <3 a ten se taky toho roku narodil a 2,5 roku po něm další... Věřím tomu, že to, že první miminko odešlo, mělo svůj vážný důvod. Teď po devíti letech už to tolik nebolí, vzpomínám s láskou na naše andílky (loni přibyl ještě jeden- zcela jiný důvod...), ale vím, že je vše jak má být a cítíme se i tak šťastní a požehnaní...

20. čer 2019

Já tohle zažila už 4x..... 4x těhotná a vždy jsem o to přišla, dítě nemám ještě žádné. Píšu to proto, že znám ten pocit beznaděje a naštvanost na svět zároveň.
Čas to preboli. Držím pěsti.

20. čer 2019

@biedronca to mě moc mrzí 😢. Pokaždé zamlklé? To musí být strašné 🙁

20. čer 2019

@biedronca drz se. Nevim co vic rict

20. čer 2019

Já byla na revizi v 10tt kdy jsem cekala nase prvni miminko,přestalo bít srdíčko 😞 TP byl 5.8 v měsic kdy slavím narozeniny... po 4 letech jsem zjistila ze jsem opět těhotna a TP byl 3.8 😍 bala jsem se silene at se to znova neopakuje jeste kdyz jsem mela skoro stejny TP..nakonec se nam 30.7 narodil nadherny a zdravý chlapecek....je to tězke ale casem to prebolí a privedes na svet miminko ktere ti vsechnu tu bolest vynahradí ❤️ Drz se ❤️

21. čer 2019

@janulenka94 taky mám za pár dní narozeniny 😢😢😢

21. čer 2019

@lulinenka16 to mě moc mrzí 😢😢

21. čer 2019

Začni psát komentář...

Odešli