lusynkova
8. únor 2017
101 

Do obchodu pro med nechoďte...

Lidé se nás ptají, zda je jedno, jestli koupí med v obchodě anebo u včelaře...

    Pokud je vám jedno, co jíte, pak je to jedno. Kdo si ale potrpí na kvalitní potraviny, nebude kupovat stále tekuté medy ze supermarketu (viz. Lze poznat kvalitní med). Samozřejmě že i v obchodech můžete narazit na pravý český med, ale to už za úplně jinou cenu než ostatní sirupy ředěné medy a samozřejmě taky dráž než u včelaře.

     Včelaři si potrpí na kvalitu svého medu, stejně jako například vinaři na kvalitu svých vín. A každý, kdo navštívil vinný sklípek, jistě ví, jak chutná „domácí“ a kolik ho stálo. Poctivý vinař i včelař prodává svou práci a ta je jeho vizitkou. Proto se neschovává za anonymní firmou a jeho podnik hrdě nese jeho jméno. Takový člověk vám neprodá nekvalitní med, protože ví, že příště už byste k němu nepřišli. Sami ale víte, kolikrát se vrátíte do stejného obchodu, i když si tam koupíte nekvalitní výrobek. V tomto jsou právě včelaři spolu s vinaři aj. ve velké nevýhodě a právě proto musí prodávat kvalitu.

Bydlíme ve včelařském městečku vždy máme med od místních včelařů, v obchodě jsem med nikdy nekoupila.

8. únor 2017

@hanicka653 Super 🙂

8. únor 2017

Marně sháním med s pláství...koupila jsem ho kdysi ve Francii, moje mamka to miluje. Chápu, ze to není bezny vyrobek, ze se ty plástve schválně neničí...neporadíte kde sehnat?

8. únor 2017

@maudd To má opravdu málo kdo... Zeptám se manžela, hlavního včelaře 😉 , až dojde domů.

8. únor 2017

@lusynkova dekuji 🙂

8. únor 2017

@maudd v jidle s.r.o. na streamu měli díl o včelách a měli tam pána který to tak rovnou prodává

8. únor 2017

Tak vidím, že už se to tu vyřešilo, díky 🙂

8. únor 2017

@hanicka653
@kajalka dekuji 🙂 mamina bude mit radost 🙂

8. únor 2017

Začni psát komentář...

Odešli