31 / 60
    Holky poraďte kterou hračku pro malou, děkuji

    Ahoj, tak my jsme trochu spoléhali na to, že nějaké hračky dostaneme, takže jsme nic moc nepořizovali, aby toho mála pak neměla moc 🙂 Ale dostali jsme Mývala od Lamaze a máme teda naprostou spokojenost. Není sice tak barevný, jako jiné hračky, ale... Pověsila jsem jí ho na hrazdičku a 100% vede! Bimbají se mu šustící nožičky a trčí dlouhý šustivý ocásek, který je teda totálně proslintaný. Jak malá roste zvyšuju jeho umístění, je teda fakt, že teď už jí celá hrazdička moc nebere... už je velká 🙂 ale mývala i tak občas najde a vrhne se mu na ocásek 😀 Takže já bych doporučila hračku, ze které něco trčí, aby měla malá motivaci po tom chňapat, přitahovat se a měla možnost to dostat do pusinky 🙂

    15. únor 2011

    Ahojky my máme vílu od Lamaze s křídlami a je úžasná malou velice zaujala.Doporučuji, ale hrošík vypadá taky úžasne. :o)

    15. únor 2011

    Já myslím, že s Lamaze vedle nešlápneš, ať koupíš cokoli🙂 Tohohle draka máme taky a super, pak má Terka oblíbenou Princeznu Pampelišku, uzel a leporelo.

    15. únor 2011

    dráčka máme a je moc oblíbený............taky podle toho vypadá🙂

    16. únor 2011

    Ahoj souhlasím s barevkou,spostu hraček od Lamaze jsme dostali Mývala,ten je super jako první hračka,pak máme Světlušku Fredie,Panenku Emilku,první knížku,Soba Edu,Klokana,a Štěkající štěně :o)

    2. bře 2011