makka
28. led 2009

Sedmeráček

V neděli 25. 1. Po 3 měsíčním snažení se i na nás usmálo štěstí a ukázaly se nám //. Jen to nesmíme zakřiknout, protože 11. února se jdeme teprve ukázat p. doktorovi.
Tak prohlídka proběhla. Konečně máme první fotečku našeho miminka, nádherný pocit.
25. března jdeme na krevní testy -

25. 3. - Dnes jsme byli na prohlídce. Vše je v pořádku. Miminko má 8 cm, od minula o dost vyrostlo a jsem v 13tt+1. Dost jsem si oddychla. Ještě mi brali krev, ultrazvuk a donesla jsem moč. Další prohlídka mě čeká 7. dubna, kdy mi budou brát jen krev.
7. dubna - odběr krve proběhl (TRIPLTESTY) a výsledky z minulého odběru jsou v pořádku. Další prohlídka (mateřská poradna) 15. 4., už budu vědět výsledky TRIPLTESTU.
15. 4 - prohlídka proběhla. Sice nás p. doktor nechal sedět hodinu v čekárně, ale stálo to za to. Proběhlo vážení a měření tlaku. Váha je pořád stejná. Pak nám dělali ultrazvuk, kdy nám p. doktor prozradil, že čekáme chlapečka. Sice to není na 100%, ale zatím to tak vypadá. Nejjistější to bude 14. 5., kdy jdeme na podrobnější ultrazvuk a můžu vzít sebou manžílka. Moc se těšíme. Jinak je vše v pořádku.

20. 4. - dnes jsem se dozvěděla výsledky TRIPLTESTŮ, jsou negativní. Takže je miminko je v pořádku. UFFFFF, velký oddych.
14.5. - další velká kontrola. Velký ultrazvuk, kterého se zúčastnil i manžel. Zanechal v nás obrovský zážitek. Dr. nám ukázal na miminku všechny orgány, kontroloval, jestli mu něco nechybí nebo nepřibývá. Takže je vše v pořádku a je to kluk jak buk i z kuličkama. Manžel si pindíka vyžádal i s kuličkama. Další kontrola bude 3. 6. na cukrovku.
Bohužel cukrovka nedopadla dobře, takže musíme držet dietku. Docházíme do DIA poradny, kde je moc milá doktorka.
27.7. - 31tt -jdeme na velký ultrazvuk, takže jsem moc zvědavá.Řekneme si o fotečku Adámka.
24.9. - kontrola v porodnici - křivka. V úterý 29.9. jdeme na křivku znovu a rozhodne se jestli v porodnici už zůstanu na vyvolání, nebo půjdu ještě domů a uvidí se.