124 / 181
    Maxi Cosi Mura 3

    My máme přesně tento. Já jsem strašně nespokojená se sporťákem. V zimě šílený. Musela jsem do toho investovat hafo peněz, kdy jsem si nechávala šít na zakázku různé doplňky, aby jsme přečkali. Ke všemu madýlko, ze kterýho jsem byla nejvíce nadšená je největší mínus celého kočárku. Nutí dokupovat většinou jen "jejich" doplňky. Teď bude malý 15 měsíců a už hlavinkou štrejchá o stříšku (když se zrovna neválí jak madam a je v uplném sedu 😉 ) Jiank podvozek super, dobře se ovládá, váha není tak strašná, košík celkem prostorný, krásně se skládá. Hluboká korbička taky paráda. Ač to nevypadá je dost prostorná !!

    6. čer 2012

    @zet83 my zatím jezdíme v hlubokém a dobré. Máme teda Mura 4. O tom sporťáku jsem věděla, když jsem ho kupovala, takže jsem zapátrala a podařilo se mi dokoupit stříšku ze staré kolekce (s tím šusťákem). Sedí na to parádně a dá se vysunout i o pár centimetrů nahoru, když je mimčo dlouhé a hlavičkou se dotýká stříšky.. Uvidíme, jak budem spokojení.

    9. čer 2012

    @pampeliska1 já taky přemýšlela, že jí dokoupím, ale pak jsem se na to vycvajzla. Mě třeba teď strašně mrzí, že tam nemůžu dát dečky tipu Pinkie atd.. Ke všemu jsem si byla jistá, že malá bude prcek po mě 😅 To jsem se škaredě přepočítala, maličká je dlouhá čára 🙂 tak už jenom to mě nejspíš donutí koupit golfky, které jsem si myslela, že pořizovat nebudem ☹ Já si nechala ušít nánožník na rozepínání uprostřed a ještě s "kšiltem" a to to vše zachránilo, zimu jsme jakš takš přečkali, hlavně díky kvalitnímu fusáčku z Dity !! 😉

    9. čer 2012