martindurina
19. srp 2014

Pluspromaminky - kurzy pro život

V rámci iniciativy Všichni jsou na koníku vítám na koníku: Bc. Dagmar Ludvíčkovou a zvu vás do její skupiny: Pluspromaminky - kurzy pro život

Čemu se věnujete?

Jsem maminkou dvou prima rošťáků a další svištík, o kterého se rozroste naše rodina, je na cestě. Jsem rozvedená a znovu vdaná a ve svém životě jsem si prošla spoustou situací, které jsem musela řešit a často sama přicházela na to jak, protože nebyl nikdo, kdo by mi poradil. 12 let jsem se věnovala obchodu.Tuto sféru jsem se rozhodla opustit a začít pracovat s maminkami a jejich dětmi, kterým chci předat své znalosti a zkušenosti. Chci pomoci maminkám získávat nové informace, dovednosti a hlavně posilovat sebevědomí nejen oblasti jejich rodičovských kompetencí, ale i v rámci rodinných a partnerských vztahů. Pro tento účel jsem založila projekt Pluspromaminky, ke kterému se přidávají další a další maminky - lektorky, které mají ostatním co říct. Je to projekt s přídomkem maminky - maminkám 🙂.

Co chcete šířit mezi maminkami?

Maminky se u nás dozví více informací o tématech, která je zajímají. Naučíme je plést a háčkovat, zodpovíme ožehavé otázky k tématům např.: o kojení, o výživě dětí a o výživě v těhotenství včetně bylinek a doplňků stravy vhodných pro tento stav, o nošení dětí v šátku, o financích, aby v rodině nechyběly. Budeme se věnovat citovým prožitkům s hudbou v těhotenství a správnému naladění maminky i nenarozeného miminka. Ukážeme si jak pomocí hudby a zpěvu vychovávat šťastné a spokojené děti. Jak už jsem uvedla výše, tak se ke mě přidávají další a další maminky, které mají co ostatním předat, proto se rozšiřuje i nabídka seminářů a kurzů. Tento projekt vnímám jako veřejně přínosný, prospěšný a zábavný. Je to práce, o které mohu s klidným svědomím říct, že mně zcela naplňuje štěstím a euforií. Mám ráda děti a moc ráda se potkávám s dalšími maminkami. Do skupinky se budu snažit chodit minimálně 3 krát v týdnu, ale udělám vše pro to, aby to bylo i častěji, třeba 1 krát za den.

Martin Ďurina
Modrykonik Team

Začni psát komentář...

Odešli