maruska116
8. únor 2018
1070 

Bi-Oil... Zázrak nebo dobrý marketing?

Úvodem mého článku chci ještě jednou poděkovat, že jsem měla možnost být součástí testování olejíčku Bi-Oil. Vzhledem k jeho ceně bych si jej totiž zřejmě, při péči o mé rostoucí bříško v druhém těhotenství, nevybrala.

Při mém prvním těhotenství se mi naštěstí strie vyhnuly. Tehdy jsem pravidelně mazala "Těhotenským olejem" od firmy Saloos (pouze krátkou dobu, odradila mě cena), následně pak hydratačními tělovými mléky různých značek a také klasickou modrou indulonou. Mazala jsem pravidelně po sprchování, 1x denně, od asi 8. týdne těhotenství.

Když mi poštou domů přišel Bi-Oil těšila jsem se, až ho vyzkouším. Pravidelně jsem začala mazat bříško, hýždě a prsa (protože se mi opravdu hodně zvětšila). Olejíček se rychle vstřebává, příjemně voní, balení vydrží dlouho - není potřeba mazat velkým množstvím. Jedinou nevýhodu vidím v aplikátoru olejíčku. Nejde úplně dobře nanést na ruce pouze potřebné množství oleje - volila bych možná spíše pumpičku.

Nyní jsem ve 34. týdnu těhotenství a v balení mi zbývá ještě asi třetina oleje. Věřím, že mi vydrží až do porodu. Doposud nemám žádné strie. Každopádně finále je teprve přede mnou a nemůžu tedy říct, že se žádná strie neobjeví.

Hlavní výhody oleje Bi-Oil

- příjemná vůně

- dobře se roztírá

- rychle se vstřebává

- není potřeba velké množství oleje

- vydrží dlouho

- pokožka po něm není mastná, podrážděná, nesvědí

- nezanechává stopy na oblečení

Hlavní nevýhody oleje Bi-Oil

- cena

- aplikátor

Abych pravdu řekla, i přes všechny klady olejíčku, nejsem přesvědčena, že se jedná o takový zázrak, jak je deklarováno v reklamách. Myslím si, že vznik strií v těhotenství spíše souvisí s genetickými dispozicemi jednotlivých maminek. Obávám se, že pokud máte ke vzniku strií předpoklady, objeví se Vám v těhotenství i přesto, že budete mazat čímkoli a třeba i 3x denně. Tento dojem jsem nabyla po vyslechnutí zkušeností spousty mých kamarádek, které podstivě a pravidelně celé těhotenství bříško mazaly, ale strie se stejně objevily (vždy dodaly, že jejich maminka v těhotenství také měla strie). Také o sobě nemohu tvrdit, že strie z prvního těhotenství nemám právě proto, že jsem břicho pravidelně mazala. Za prvé jsem mazala značně obyčejnějšími a levnějšími přípravky, za druhé moje maminka (po dvou těhotenstvích) absolutně bez strií.

S čistým svědomím však mohu říct, že jsem s výrobkem spokojená. Dále budu pokračovat v pravidelném mazání a budu doufat, že se strie už neobjeví. Po porodu jej chci využít na péči o jizvu po císařském řezu, kterou mám z prvního těhotenství. Jizvu mažu i teď, ale nejsem úplně schopna posoudit jaké účinky na ni Bi-Oil má. Kůže se stále natahuje a přes břicho si na jizvu už ani nevidím.. 😀

Produkt doporučuji všem maminkám!

#test_bioil

Já ho tedy používám taky ale ta cena :( u nás v lékárně za velký 700 kč, jsem 28 tt a trie mám na bocích celkem dost a na břiše asi dvě,mažu stále zase je pravda že nevím jak jak bych vypadala bez mazání,jak bylo psáno krásně voní a já mám suchou pokožku a na to jeto také skvělé 🙂

8. únor 2018

Začni psát komentář...

Odešli