mikina_ii
8. pro 2019
638 

Kouzelné čtení - Betlém

Kryštůfek měl pro Mikuláše připravenou básničku, a tak mu pan Mikuláš přinesl moc hezký dárek k jeho Albi Kouzelné tužce. Model Betlému, který je samozřejmě interaktivní a nabízí krásnou možnost, jak seznámit děti s vánoční tématikou.

Začnu hezky od začátku - do kouzelné tužky jsem nejprve musela soubor Betlém nahrát. Najdete ho přímo na stránkách Kouzelného čtení v Souborech ke stažení. Pokud jsou vaše děti nedočkavé a musí vše zkoušet hned, tak na tento krok nezapomeňte a do tužky ho nahrajte raději s předstihem🙂.  

Betlém od Albi má 3 strany. 2 se rozevírají a tvoří celistvý 3D model a zadní stranu, na které je popsaný celý příběh o narození Ježíška (o tu se model opírá) a ikony pro zapnutí a ovládání zvuku. Příběh můžete dětem přečíst, a nebo si ho mohou přehrát pomocí tužky - přiložením kamkoli na stránku. Na spodním okraji této stránky je 12 barevných ikonek s notou a pod každou z nich se schovává jedna vánoční koleda. Koledy nazpíval Kühnův dětský sbor a najdete mezi nimi klasiku jako Narodil se Kristus pán, Tichá noc nebo Kýšovu oblíbenou Půjdem spolu do Betléma. 

Uvažujete-li nad pořízením Betléma z edice Kouzelné čtení, mrkněte k nám na web na kompletní recenzi. Více na www.hola-sova.com

Přejeme vám krásnou adventní náladu!

Začni psát komentář...

Odešli