mikina_ii
23. zář 2019
748 

Krásně barevná ZOO Lešná

Jeden loňský článek o naší oblíbené ZOO Zlín. Jak to tam vypadá, co vidět a zažít a proč tam jet na podzim?

Na úvod se sluší říct, že zlínská zoologická zahrada patří bezesporu k nejkrásnějším u nás - pro mě osobně je ta vůbec nejkrásnější. Nenavštívili jsme ji poprvé, ale poprvé jsme tu byli na podzim. A počasí se nám skvěle vyvedlo - sice se teplota pohybovala okolo 4 stupňů, ale sluníčko svítilo. Znáte to - neexistuje špatné počasí, jen špatně oblečené dítě!

Podzimní a zimní návštěvy zoologických jsou trochu náročnější, než ty v letních měsících a je to právě díky oblečení, do kterého jste navléknutí a které musíte z dítěte každou chvilku sundávat. ZOO Zlín je hlavně o venkovních expozicích, a když jdete do pavilonů, jsou většinou menší, takže se nějaké velké svlékání nevyplatí. My jsme ho absolvovali 2x - v tropické hale Yucatan hned na začátku ZOO (od vstupu 1) a pak u rejnoků. 

Velmi příjemné překvapení na nás čekalo hned na pokladně, kde jsme zjistili, jak výrazně se liší vstupné sezónní a mimo sezónu. Vybrali jsme tedy alespoň variantu vstupného 4NATURE, ze které věnujete 2 Kč z každé vstupenky na záchranné programy ve volné přírodě. Žetony, které jsme u vstupu obdrželi si Kryštůfek hodil do speciálních boxů a mezitím co sledoval, kam padají, jsme ho seznamovali s tím, na co přispívá. Tak mrkněte i vy - 4NATURE

Kompletní informace, včetně tipů a fotografií, najdete na holé sově🙂. Sledujte nás i na instagramu🙂. 

Začni psát komentář...

Odešli