mikina_ii
10. čer 2019
844 

Pohádkový Lipa Land

Miluju knížky! Všechny! A jsem přesvědčená o tom, že kdo čte, ten se pořád rozvíjí. O benefitech čtení dětem jsem psala už několikrát, takže se nebudu znovu opakovat, ale vězte – je jich spousta! Ale taky je potřeba si říct, že někdy jsem fakt unavená a zralá tak akorát na to, abych taky jen poslouchala. A když nemůže tatínek, tak velmi rádi využíváme Lipa Land AUDIOKNÍŽKY od @lipaland_cz!

Audioknížky najdete v aplikaci v základní sekci POHÁDKY, která vám po označení nabídne podsekce KNÍŽKY, AUDIOKNÍŽKY, OBRÁZKOVÉ KNÍŽKY. A my se dnes zaměříme na AUDIOKNÍŽKY, protože to je přesně ta správná sekce, která řeší situaci popsanou výše 🙂.

Stejně jako všechno v Lipě – i audiopohádky jsou členěné do jednotlivých světů. Vybírat si tedy můžete ze světa Království, Velkoměsto, Kouzelníci, Vesmír a Piráti. Kryštůfek má teď hodně v oblibě vesmírnou tématiku, takže v tuto chvíli se zaměřujeme hlavně směrem do vesmíru 🙂.

Kompletní info o audioknížkách a také odkaz pro stažení aplikace na 3 měsíce zdarma najdete na mém blogu: https://www.hola-sova.com/post/poh%C3%A1dkov%C3%BD-lipa-land. Tak ho využijte a dejte nám vědět, jak se vám aplikace líbí 🙂. 

#lipaland #rodinnaaplikace #vzdelavacihry #deti #audioknizky #audiopohadky #ctemedetem

Začni psát komentář...

Odešli