15 / 22
    Jané Slalom Pro - je úžasnej...

    Jo je úžasný, taky jsem ho chtěla, ale nakonec zvítězila Cam Cortina X3, je levnější a hlavně má větší korbu, budeme mít mimčo v září, takže jsem chtěla kočárek s větší korbičkou, aby se mi tak mimčo vlezlo i v zimě s fusakem, což u Janéčka nevím, nevím...tak příjemné vybírání 🙂

    30. kvě 2010

    Naprosto geniální kočárek! Sice jsme ho měli až jako sporťák, ale je jednoznačně jeden z největších sporťáčku, velmi kvalitní, ruční brzda k nezaplacení, vyjede každý terén, prostě moje srdcovka 😉.

    4. čer 2010

    Tak já se taky přidám k debatě... My nejdřív koupili ABC Design 3 Tech, což byla pěkná blbost :o) Nechtěla jsem dávat do kočárku takové hrozné peníze a nakonec jsme ABC prodali a koupili nový sporťák Jané Slalom Noir (kolekce 08) a jsem s ním naprosto spokojená. Je krásně široký, dlouhý, kolečka velká, poradí si i s letošní zimou. Plánujeme druhé mimi a mám to vymyšlené tak, že koupíme již použitou hlubokou korbu s autosedačkou. Mimi to nemá jak zničit, takže jsou jak nové, ale za poloviční cenu :o) Ale sporťák bych určitě koupila nový. Přeci jenom ten podvozek dostane dost zabrat a když člověk chce kočárek použít i na druhé mimi, tak se investice vyplatí:o) Mrkněte na kolekci 2010, tam už mají i otočnou sedačku u sporťáku. Korbu mají ale děsivou, mě se nejvíc líbí korbička z 09 přesně v této barvičce. Tak úspěšný kup!!!

    4. čer 2010

    také přidám něco do debaty. Mám Janéčko a je to pro mne úžasný kočárek, mám celou trojkombinaci novou, ale ke sporťáčku a autosedačce Strata z kolekce 09 (tedy i podvozek 09) jsem si koupila hlubokou korbičku kolekce 08, protože je prostornější. Jsem nadmíru spokojená, je velmi lehký, rychle složený, rozložený, výborně odvladatelný na místě i pouze jednou rukou (výhoda, když musím držet například deštník). Nedám na něj dopoustit.
    Mohu porovnat s kočárkem zde ve výběru, Camarelo Q12, má ho má kamarádka, jezdíme spolu ven. Ten je o mnoho těžší, korbička je užší, skládat a rozkládat tento kočárek je pro mě zdlouhavý proces. Na oko ale hezký je.

    4. čer 2010

    Jednoznačně Janéčko 🙂 Je to maximálně vychytaný kočárek. Lehounký, krásně se s ním jezdí jednou rukou, at už s deštníkem nebo zmrzlinou 🙂 Vyjede skutečně každý terén, máme otestované hodně, známí s kočárem neprojeli, my jsme krosili mezi pařezama bez poblémů, stejně tak i sníh, projeli jsme každou závěj. S předním kolečkem, jak tady od někoho zaznělo, nikdy žádný problém nebyl, respektive nikdy jsme neměli žádný problém s ničím. Jednoduše se skládá, hluboká korba je homologovaná k přepravě do auta, hodně jsme využívali, když malá usnula a nechtěli jsme ji budit přendáváním do sedačky. Hlubokou korbu jsme používali do půl roku a to proto, že neviděla a vylízala ven. Jinak by nám vydržela hodně dlouho. Sporťák mega prostorný, malá se v něm v pohodě vyspí i ve 2,5 letech. Kočár je ježděný opravdu hodně, nepoužíváme ani golf a bez závady, nerozhrkaný. Pokud bysme někdy měli druhé dítko, volím zase Jané slalom, pro nás top kočár. Ze známých, kdo má tento kočár, jenom chválí.

    17. črc 2010

    Máme a velká spokojenost, hlubokou korbu jsme využili 7 měsíců, byla prostorná, v zimě se tam malá vlezla krásně i s fusakem, potom už malá seděla a chtěla více vidět, tak jsme na jaře přehodili na sporťák. Kočárek je lehoučký, dobře se skládá, cestuji s ním všude, vlakem, autobusem. Můžu říct, že sporťák je jeden z největších, jaký jsem viděla.

    17. črc 2010

    KOlekce 2010 se jim moc nepovedla..jak korba tak sportovní kočárek jsou oproti předchozím o dost malé. Ty sporťáky se jim fakt nepovedli. právě kvůli tomuaby se dali otáčet do obou směrů,ubrali jim dosti místa a už se nedjaí považovat za jedny z nejprostornějších kočárků.Máme doma kolekci 2008,teď jsme si koupili autosedačku a krou 2009 na druhé dítko a jsme spokojeni😉

    18. srp 2010

    Taky jsem pro Jané, máme sice 08, ale z porovnání s maminama je jeden z nejprostornějších a přečkali jsme v korbičce 2x zimu, malej se narodil 10. ledna, v pohodě s naducaným beránkovým fusakem a ve sporťáku hajá ještě teď, nemůžeme ho odnaučit v poledne hajat v kočárku, tak teď při 17 kg hajá ve sporťáku. Jinak korbičku jsme využili i jako houpačku, výrobci to nebudou číst, udělali nám konstrukci a malýho jsme za madlo na ni přichytli, super na zabavení, než začal sedět.
    Jen co mě štve je výbava, možná už letošní kolekce to má v ceně, ale já musela dokoupit nánožník na sporťák, chyběl mi jakoby nánožník na autosedačku, právě kvůli tomu, že jsme v zimě, a nelíbí se mi přebalovací taška á la chlebník, myslím si, že u kočárku za 22 tis. by to mohlo být dořešené, třeba casualplay je cenově i kvalitně na tom stejně a výbavičku má super. Jen se mi nelíbí korbička.
    Tak hodně štěstí při výběru 🙂 A ten první fialový je krásný 🙂

    18. zář 2010