3 / 22
    jané :-) skvělá kombinace barev a navíc 4kolka :-)

    Ahoj, tento se mi barevne strasne libi - to jsou moje barvy 🙂. Chtela jsem se zeptat tot je take Jané Slalom ? Muzu poprosit o web stranku? take koukame po kocarcich 🙂. Moc dekuji.

    17. črc 2010

    Jané je moje srdcovka,šla bych do něj,měla jsem tříkolku a taky dobrý.Kvalitní,design nádherný,praktický,líbí se mi.

    17. črc 2010

    Vypadá moc hezky!

    23. črc 2010

    Ahoj,je to letos úplně nový model od jané.Jeho předchůdce byl nomad. Máme ho doma,už druhý..😉akorát mi v malvíku řekli,že letošní kolence se jim moc nepovedla a to tím,že mají ty korby strašně malinký...oproti loňský kolekci prý o osm cm na délku,což je fakt velká změna. tak jsem radši zvolila Loňskou kolekci v hluboké verzi..Tak si to určitě dojeď prohlídnout. Já se tak těšila na tu letošní v té vínové barvě se zajíčkem a pani prodavačka mě vyvedla z míry..jinak já už mám korbičku dva dny doma a je moc pěkná,jsem ráda,že jsem si vybrala tu 2009. je opravdu prostorná..

    18. srp 2010

    Udělalas vážně dobřě.Kupovali jsme kolekci 2010 a malou jsem v té korbičce vozila sotva do 3-měsíců.Jináč kvalitnej,dizajnovo moc hezkej,ale u sportáčku taky sklamání,nejde dát úplně do lehu což je pro nesedící mimí docela problem.Nechápu na co ten výrobce myslel☹,přitom je tak nádhernej🙂

    18. zář 2010