16 / 16
    Mutsy Urban Rider... nevíte, prodává se ještě?

    já ho kupovala letos v únoru, nevím nic o tom, že by se už neprodával.. jinak je báječnej, takovej malej tank a já jsem z něj pořád nadšená 🙂 Ale bez toho přídavnýho košíku se do něj nic nevejde..

    2. pro 2012
    mimibar
    autor

    @mirunda děkuji 🙂 já jsem právě kdesi na internetu četla, že už se neprodává, tak to jsem ráda, že tomu tak není 🙂 a na kolik prosím vyšel komplet i se sportovní nástavbou?

    2. pro 2012

    @mimibar jukla jsem na net a určitě se prodává.. já kupovala jen sporťák, takže podvozek, sedačka, přebalovací taška (kterou bych si teda už nekoupila) a ten jejich přídavný koš - tahle sada mě vyšla na něco přes 10tis.. ale stálo to za to, fakt jsem víc než spokojená.. jen jsem si tak měsíc zvykala na ty otáčecí zadní kola.. jinak jsem to kupovala v babypark.cz.. hlubokou korbu bych klidně koupila z druhé ruky, kamarádka to taky udělala a korba vypadá jako nová a ušetřila..

    2. pro 2012

    ještě mě napadá, že když jsem to kupovala, tak tam měli nějaké výprodeje, takže jsem ušetřila nějakou tu kačku.. normálně by to bylo asi o 2,5tis dražší..

    2. pro 2012
    mimibar
    autor

    @mirunda děkuji moc za vyčerpávající info 🙂

    2. pro 2012