60 / 157
    Kalhotková plena Little Lamb - bamboo - velikost 2 - 8-16 kg - prodáno
    mina_
    autor

    Máme jeden kousek, na to, že je to velikost 2, tak mi přijde spíše menší, dobře sedí, je krásně hebká a štíhlá mezi nožkama. Zapínání na suchý zip, takže u nás spíše leží, ten nám moc nesedí, takže ji budeme posílat dál.

    info od výrobce:
    U plenek vel. 2 je tato vložka všitá. Skládáte ji pak dovnitř, podle toho jestli máte holčičku nebo chlapečka (viz holčičí a chlapecký sklad). Součásti každé plenky je velmi jemná a pratelná separační vložka z mikrovlákna. Vkládá se do plenky tak, aby byla v kontaktu se zadečkem dítěte, kde odvádí vlhkost a usnadňuje také separaci tuhé stolice.
    Bambusové plenky od firmy Little Lamb jsou vyráběny z revolučního bambusového vlákna, které je z druhu velmi rychle rostoucí úrody bambusu, je zajištěno, že při výrobě Little Lamb plenek nejsou poškozené Pandy! Toto vlákno je rozmačkané až do dužiny a poté roztočené do nekonečného vlákna, které vytváří úžasně měkkou látku, jejíž savost je daleko větší než u bavlny. Vlákno je tenčí než lidský vlas, je prodyšné a neuvěřitelně hebké na dotyk. Má přirozené anti-bakteriální a anti-houbovité vlastnosti. Jemné vlákno je upleteno na polyesterový základ (není v kontaktu s kůži miminka), čímž se předchází jeho poškození, udržuje si svou max. savost a zároveň se tolik nesráží. Dlouhé smyčky bambusové látky, zajišťují plence větší odolnost a také pomáhají vodě a čisticímu prostředku všude dostatečně proniknout.

    22. led 2013