1 / 17
    Prvni svrchnacky

    taky jsme používali, jsou super, nestalo se nám že by protekly, ty gumičky na stranách nic nepustily 🙂

    15. led 2011
    misha_
    autor

    @janca.k Naprosto souhlasim, davala jsem do nich jenom cc a nikdy se to nedostalo ven. Jedine co mi na nich vadilo, ze dlouho schnuly, jak maji navrchu tu vrstvu bavlny. Hlavne jsou krasny.

    15. led 2011

    @misha_ jo to je fakt, taky jsem nadávala že dlouho schnou, protože jsem si pořídila jenom jedny,ale měla jsem i Bambino mio a ty byly co se schnutí týká lepší, kolikrát mi přišlo, že jsem je suché vytáhla už i z pračky 😀

    15. led 2011
    misha_
    autor

    @janca.k Bambino mio mame ted 🙂 Na tech se toho nema moc co namocit. Zase se do nich hur dava plina.

    15. led 2011

    @misha_ však já jsem musela taky s cc skončit, jakmile se malej začal natáčet na bok, tak je nadlidskej výkon ho nacpat do plíny a to jak na noc do papírovky, tak nedejbože do cc a kalhotek 🙂 takže my už používáme prakticky jenom AIO

    15. led 2011
    misha_
    autor

    @janca.k To nam se to nastesti jeste jakztakz dari. Ale i tak ji radsi doma nechavam bez plinky. Obcas utru nejakou louzicku, porad je to min prace nez ji honit po byte s plinou. Jenom pro zajimavost, jake mate AIO?

    15. led 2011

    @misha_ já jsem si hodně oblíbila Pop-in,hlavně kvůli tomu, že mají taky gumičky, takže nám nic neuteče 😀, mám i Itti Bitti, jsou sice štíhlejší, ale jakmile se malej jenom víc počůrá, tak ho můžu za hodinu přebalit a ještě mám jedny Tots Bots, ale ty jsou úplně na prd, bo dlouho schnou, nedají se "vykuchat" takže je musím sušit celý.A teď jsem koupila Imse Vimse, jenže jsem netrefila velikost 🙂 takže jsou až na 9 kg to si ještě musíme počkat.

    15. led 2011