mishel88
17. dub 2017
122 

Testování Huggies

Začala bych asi tím, že každé matce záleží na tom, aby pro své děťátko našla ty nejvhodnější pleny. Plen je na trhu opravdu velmi hodně k výběru, ale ne každá je vhodná pro jednotlivý zadeček děťátka. 

Jelikož můj synek má velmi citlivou pokožku a stále jsem ve fázi hledání, tak jsem využila šance zúčastnit se testování nových plenek od Huggies na trhu. Měla jsem velikou radost, když mi přišlo oznámení, že jsem byla vybrána a s velikým očekáváním jsem čekala na kurýrní službu, až mi balík dorazí domů.  Hned jsem Maxíkovi oznámila,že budeme mít nové plenky.

První dojem je vzhled pleny... Měkký na dotek, jemně aromatické oproti jiným plenám.

Nejvíce mě zaujalo a mile překvapilo zadní zpevnění, které je pružné a krásně obepíná tělíčko dítěte. Vysoké okraje, které bezpečně chrání, přitom neškrtí a nezanechává zarudlé stopy.

Plenka krásně sedí, nikde netlačí a další plus oproti do teď používaným značkám je,že nemusím použít žádný krém nebo pudr. Maxíkovo zadeček je v plenkách Huggies čistý a nezapařený. ÚŽASNÉ!!! 

Nesmím zapomenout podotknout, že i Maxík se intenzivně zapojil do testování svých nových plenek. Zjistil, že nejsou k jídlu! 

Na hmat jsou velmi pružné a příjemné a nedají se roztrhat ani žužlat. Zkoušel se za ně i schovat, ale neúspěšně, vždy jsem ho našla. Jelikož je velmi akční, plenky mu nijak nebránili v kopání ani v celkovém pohybu. Kdyby uměl mluvit, určitě vám to potvrdí sám. 

Maxíkovi se testovací týden velmi zamlouval a jiné plenky už ani nechce. Já jen dodám, že spotřeba plen oproti jiným značkám je mnohem menší, řekla bych až minimální.

Mají velkou savost a nepropustnost na dětskou pokožku, což je super.  

Oba jsme velmi spokojeni s plenkami Huggies a jsme rozhodnutí v této značce určitě pokračovat i do budoucna.

#test_huggies

Začni psát komentář...

Odešli