icon
1 / 1
avatar

Ten je!

Odpověz
11. čer 2023
avatar

Nádhera!

Odpověz
11. čer 2023
avatar

Už joooo

Odpověz
11. čer 2023
avatar

@klko Asi spíš tak nějak sporadicky. Včera našel maminky muž 3 kousky, dnes při krátké procházce jsem našla jen jednoho. Ale je to už takový záblesk 😊

Odpověz
11. čer 2023
avatar
Odpověz
11. čer 2023
avatar

Tak to teda ne! A my natěšeně vyrazili do lesa v sobotu a ani prašivka, to je podvod. Gratuluju!

Odpověz
12. čer 2023
avatar

@mourovatakocka 😄 Já doufám že brzo začnou houbové žně ! Tohle je jen takový předkrm. Chudáček tam byl sám, bylo to jako zjevení 😊

Odpověz
12. čer 2023
avatar

Jako už? Já mám ještě plný mrazák loňských 😁🤣

Odpověz
12. čer 2023
avatar

To je moje nejoblibenejsi houba ☺️ A u nas na vesnici se jich asi vsichni boji, protoze jich je v sezone plny les...

Odpověz
12. čer 2023
avatar

@jane46 a jak kováře zpracovat? Dají se i na řízky třeba?

Odpověz
12. čer 2023
avatar

@jane46 alespoň ti je nechávají 😉🤣

Odpověz
12. čer 2023
avatar

On se musí déle povařit/podusit. My ho jíme i ve smaženici.

Odpověz
12. čer 2023
avatar

@dulmich Za me je luxusni na suseni a pak kamkoliv. U nej se musi hlavne dodrzet dlouha tepelna uprava, jinak se hur travi. Rizek jsem z nej nezkousela.

Odpověz
12. čer 2023
avatar

@lenice31 No ale ve velkem, klidne rovnou u cesty a na zacatku lesa. Loni byla uzasna uroda.

Odpověz
12. čer 2023
avatar

@misicka1988 právě vím, že potřebuje delší tepelnou úpravu. Já je jen suším ale před nedávnem jsem někde četla, že pán našel první kováře a těší se na řízky. Já řízky z hub miluju, ale kováře jsem ještě nezkoušela, to se trochu bojím 😁

Odpověz
13. čer 2023