icon
1 / 1
avatar

Mohu se zeptat, je to z toho pytlíku dobré?? Neznám to dělám je pouze z brambor 🙂

Odpověz
11. led 2016
avatar

ja to zase vůbec neznam z brambor,jak na to. psis jsme to neznala vůbec předtím,manžel na to dostal chut před par lety,že mu to dělávala maka a aja to nidky nejedla,nevidela.PAk jsem udelala z pytliku....a jsou fakt dobře,...chutnaji moc. a jak delate z brambor,mate recept? @kubicek11

Odpověz
11. led 2016
avatar

@missymici Oškrábu brambory, uvařím v osolené vodě (jako když vaříte normálně brambory, ale bez kmínu, jen ve slané vodě). Když jsou brambory uvařený, tak se slije do vedlejšího hrnku ta voda. Brambory se zapráší polohrubou moukou. Dávám od oka. A zakryje se to poklicí a nechá se to pár minut.3, 4. Potom mačkadlem na brambory rozmačkáme brambory zaprášené moukou a do toho přidáváme tu zcezenou vodu. Nikdy ji tam nedáváme všechnu. Vždycky něco zbyde. A když je to ta správná konzistence tak je hotovo a může se začít s tvořením škubáků. 🙂

Odpověz
11. led 2016
avatar

takže bez mleka.... ? @kubicek11

Odpověz
11. led 2016
avatar

ano, bez mléka 🙂

Odpověz
11. led 2016
avatar

no super,to musim zkusit,..dekuji moc. @kubicek11

Odpověz
11. led 2016
avatar

@missymici Není zač, hlavně ať se povedou 🙂

Odpověz
11. led 2016