monicta
3. srp 2009

Naš pinďa

Jednoho dne po zpoždění MS jsem si udělala test a zjistila jsem, že jsem těhotná. V tu chvíli to byl pro mě šok a nevěděla jsem co a jak.Brečela jsem a měla fůru pocitů. Oznámila jsem to příteli a ten měl z toho obrovskou radost, až mě opravdu překvapil. Dá se říct, že je víc rád než já. Ale už se se vším zžívám a začíná to být fajn.

17.7.2009 jsem byla na genetických testech, vše je v naprostém pořádku a jsme v 11týdnu 🙂)
další návštěva u paní doktorky je 18.8.2009.

18.8.2009 - byli jsme u paní doktorky, sice jsme hrozně dlouho čekali, ale opravdu se to vypaltilo. Miminko se pořád protahovalo, dávalo ručičku v pěst a pak za hlavu, pořád se vrtělo, sice nás neměřila, ale máme něco přes 10 cm. Už víme i pohlaví miminka, bude to CHLAPEČEK. Jinak nám byla zase odrbrána krev na testy. Ale vše vypadá, že je v naprostém pořádku. Tak jsme s tatínkem mooc rádi 🙂)

Tak máme i po další genetice, miminko je ukázkové, odpovídá tak jak má. Spolupracovalo jak mělo, občas se i zavrtělo. Mám nějaké další fotky a jak bude chvilka času, tak vám je sem přidám.
Měla jsem jít 8.10.2009 na kontrolu k paní doktorce, jak rosteme, ale já hlava děravá jsem na to zapomněla, no zapomněla, mysleal jsem, že ji mám 9.10.2009. Tak máme jít dnes, 13.10.2009 den před mýma narozeninama 🙂). Tak se už moc těším.
Jinak jsem ještě prodělala nemoc, ze začátku to vypadalo na angínu a nakonec se z toho vyvrbil zánět dýchacích cest, tak jsem měla obavy o miminko. Brala jsem antb. No ale všechno je ok, malý kope o sto šest a občas i hodně bolestně. No a v noci mě nenechá spát, takže z celé noci naspím tak 5 hodin. No ale lepší už to prý nebude. Jinak už mám skoro všechno z výbavičky doma, krom pár maličkostí. Už se strašně mooc těšíme 🙂)

Tak u paní doktorky vše dopadlo dobře, malý se ukazoval jako nějaký fotomodel a ukázal i zadeček. Pořád má otevřenou pusinku a mrká. Paní doktorka nám napsala žádanku na test na cukrovku, jdeme v po 19.10.09, tak nám držte palečky, ať nám vše dobře dopadne. 🙂

Takže test na cukrovku máme v normě, tak jsme mooc rádi, že můžeme mlsat a že nejsou žádné zbytečné komplikace. Na Tadeáška se půjdeme podívat 4D ultrazvukem, už se na něj mooc těším, jdeme tam 27.10.2009. Tak pak přihodím nějaké foto 🙂)

Tak, 4D ultrazvuk vřele doporučuji, byl to nádherný zážitek, viděli jsme Tadeáška, jak vypadá. Je moc nádherný, mamince ukápla i slzička. Máme i DVD, tak na něj pořád koukám. Zrovna spinkal, tak byl v klidu, taťka ho nechtěl vzbudit.
Jinak ptcek je až moc hyperaktivní, připadá mi, že skoro vůbec nespí, pořád sebou šije a kope, kolikrát fakt bolestně, taťka mu už domlouval.
Tak jsme od 28.12. předáni do péče do nemocnice. Tadeášek má zrychlený tep srdíčka, takže nás musí hlídat. Jinak už asi měsíc opět v kuse zvacím, nejhorší je to navečer. Mě se může jen zdát o pohodovém těhu, celé jsem jej prozvracela. Nyní se mi k tomu ještě začali tvořit otoky, dost velké, na nohách i rukách. Podle Dr. je o prý normální, přitom ty otoky mě celkem bolí. No už ať to všechno máme za sebou a máme malinkého u nás. Moc se s taťkou těšíme. Musím zase 12.1. na kontrolu do nemocnice, tak doufám, že bude vše ok.

Tak po těžkém a komplikovaném porodu se narodil 6.2.2010 15:29h Tadeášek, 51 cm a 3370g !!!!!!