icon
1 / 1
avatar

Musí být spaldova mouka? Mohla bych ji prosím něčím nahradit? Děkuji.

Odpověz
15. říj 2020
avatar

Peču stejnou. Zrovna o víkendu jsem ji dělala. 🙂 Ale z obyč. polohrubé mouky. A já osobně mám nejradši, když jdou v ní ty jablíčka nastrouhaná. Dávám na velký hranatý plech a výborné jsou v ní i hrozinky nebo trochu mletých ořechů. Perníkové koření nedávám, jen trošku skořice na ovonění. Když mám náladu a je čím, tak lze pocákat i rozpuštěnou čokoládou. 🙂

Odpověz
15. říj 2020
avatar

Mňam 🙂

Odpověz
15. říj 2020
avatar

@similenka Špaldová mouka bývá většinou jemně mletá (např. ta, kterou kupuji v Lidlu), tj. nebála bych se ji nahradit normální hladkou moukou, příp. směsí hladká+polohrubá.

Odpověz
16. říj 2020
avatar

@herminka Děkuji za tip.

Odpověz
16. říj 2020