moulinkaa
23. bře 2016
115 

PRO se mění: Můžete s ním využívat celou stránku

Dnes jsme spustili největší změnu od existence služby PRO: přesunutí PRO na kmenovou stránku www.modrykonik.cz . Služba PRO se tak stává nástavbou běžného profilu a vy jste získali všechny funkce, které na koníku pro uživatele máme.

Přihlašujete se tedy už na www.modrykonik.cz, přihlašovací jméno (login) i heslo vám zůstává stejné. Původní přihlašování na www.modrykonik-pro.cz bude fungovat do 18.4., pak se definitivně zruší.

Co se tedy změní?

Stejně jako dosud můžete pro komerční působení využívat svůj bazar a svůj blog

Na ostatní části stránky můžete volně přispívat, ale JEN nekomerčně. 

Můj blog

  • Po přihlášení klikněte nahoře na záložku "Můj blog". Dostanete se do svého nového osobního blogu. Všechny důležité informace se vám sem už překlopily (alba, krátké zprávy, články, kontakty, logo, Facebook …).
  • Na stránce vystupujete pod svým přihlašovacím jménem (loginem). Už vytvořený login se nedá změnit. Název vašeho bazaru se objeví už jen na blogu vlevo dole.
  • Do krátké zprávy můžete přidat obrázek.
  • Můžete si zvolit, pro koho příspěvky zveřejníte (pro všechny / jen pro registrované / jen pro přátele / jen pro mne)
  • Výrazně se vám rozšířily možnosti v "Můj účet / Nastavení".
  • Blog můžete stejně jako dosud využívat k ukázce toho, co nabízíte, a stejně tak i pro sdílení soukromí.

Bazar

  • "Můj shop" nahoře se změnil na "Můj bazar"
  • Můžete prodávat Nové věci a už i Vlastní tvorbu a Použité věci. Můžete přidat neomezený počet těchto inzerátů.
  • Na svůj web můžete sdílet svá hodnocení z Modrého koníka.
  • Ostatní funkce jsou beze změny.

Další změny

Určitě brzy narazíte na to, že stránka vám teď tyká, stejně jako si tykají uživatelky mezi sebou. Je to součást změny, berme ji tedy jako přiblížení se ke komunitě maminek, splynutí s nimi. Stejně tak máte nyní možnost přidat si někoho jako přítele a vzájemně si sledovat příspěvky v blogu. A můžete posílat i dostávat srdíčka - pro potěšení, povzbuzení nebo třeba jako poděkování.  🙂

Současně jste získali přístup do Fóra, Skupin a WIKI. Jsou to části stránky, kde můžete řešit své soukromé věci - hledat radu či pomoc, sdílet své koníčky nebo osobní zkušenosti. Vstupovat sem jakkoli komerčně není povolené, respektujme to, prosím.

Kde najdu své faktury a jak zaplatím?

V záložce "Můj účet" nahoře:

  • Moje PRO - podklady pro platbu
  • Faktury - uložené všechny vaše faktury, možnost upravit fakturační údaje

Co se stane, když si službu PRO neprodloužím?

Nebudou vám už fungovat předplacené PRO funkce: 

  • přestanou se zobrazovat inzeráty na Nové věci a Vlastní výrobu
  • inzeráty na Použité zboží poběží dál, ale bez přednostního zobrazování
  • přestanou se zobrazovat vaše kontakty, logo, apod. 

Na stránku Modrykonik.cz se tedy budete volně dál přihlašovat jako běžný neplatící uživatel, všechny nekomerční funkce budete mít dál přístupné. Fungovat však budete moci už jen soukromě. Na blog už nebudete moci vkládat žádný komerční obsah ani reklamu. Komerční příspěvky na blogy využívané zdarma nepatří a (stejně jako doteď) je budeme blokovat.

Co nás čeká v nejbližší době?

Přechodové období. S touto změnou souvisí mnoho technických úprav a přesto, že jsme vše pečlivě testovali, mohou se ještě objevit různé nedostatky a chyby. Prosíme proto o trpělivost. Když narazíte na chybu, napište ji přímo do komentáře k článku nebo mi pošlete zprávu. Děkujeme!

Toto přiblížení služby PRO směrem k uživatelkám vám přináší jednodušší používání Modrého koníka, můžete se volně přepínat mezi PRO a neplaceným účtem a sdílet zde i své soukromí. Otevřely se vám dosud nepřístupné části stránky a nové funkce. Přihlaste se na www.modrykonik.cz a vyzkoušejte si je 😉

Krásný den všem.

Vlaďka
Modrý koník tým

super, děkujeme

12. dub 2016

Začni psát komentář...

Odešli