nabertekurz
7. říj 2021
184 

WEBINÁŘ: Bonusy a výběr on-line kasina

Zdarma a anonymně 🤩  Pro spuštění stačí kliknout na tlačítko vstoupit ➡ WEBINÁŘ: Bonusy a výběr on-line kasina

Možná se Vám někdy budou hodit (ať už pro sebe, blízké...)  informace, které mohou pomoci snižovat rizika plynoucí z hraní hazardních her. Na jednoho hráče totiž připadá v průměru 8 osob, které jsou jeho chováním zasaženy. Nenechte sebe či blízké sklouznout k tomu, že se pro ně hraní stane problémem, ze kterého nebudou umět ven. Někdy se totiž třeba i lhaní či zatajování může zdát jako jediná možná cesta - my ale věříme, že to jde i jinak.

Každý měsíc máme webinář na jedno téma a to od gamingu  po gambling. Cílem je osvěta a vytvoření bezpečného prostředí pro podporu a pomoc hráčům. V tomto webináři se zaměřujeme na rizika, která mohou hráče potkat a způsobit tak možné budoucí nepříjemnosti.

Ochutnávku toho co Vás čeká, můžete shlédnout ZDE

Jak ale poznat, že hraní začíná přerůstat přes hlavu? Využijte tohoto on-line dotazníku nebo si udělejte čas 27. 10. 2021, kde se budeme od 18:00 věnovat tématu jak z pohledu hráčů samotných, tak jejich blízkých.

Neváhejte se na nás obrátit v anonymním chatu na www.nabertekurz.cz  nebo třeba přes facebookovou stránku Naberte kurz | Facebook 

Začni psát komentář...

Odešli