8 / 9
    Detail uchycení na komodu

    Dobrý den, prosím Vás jak je přebalovák na komodu upevněn? Čím na komodě drží? 🙂 a máte jej uchycen i ke stěně? Kdybych mohla poprosit třeba i o nějaké rozměry a materiál pultu? Ráda bych nechala vyrobit přesně podle Vás, je to velmi pěkné a praktické. Děkuji. A ještě jeden dotaz - měřím 170 cm, stačí mi komoda se 3 šuplíky? Díky moc.

    25. led 2017
    nicool
    autor

    @teeeriiskaa Dobrý den, vezmu to od konce - já měřím 173 a takto je to pro mě akorát (zvažovali jsme jestli tři nebo čtyři šuplíky a 4 byly moc). Takže máme 3 šuplíky + 10 cm ten nástavec. Materiál je zbytkové dřevo z OBI - v podstatě je to totéž, z čeho je vyrobena ta komoda IKEA. Přichyceno je to takovými těmi dřevěnými klínky, ty jsou tam přilepeny (je to vidět na fotce). Půjde to pak sundat a zůstane pouze komoda, akorát na ní bude pár dírek (ty něčím schovám). Ke stěně přivrtáno ani nijak přiděláno nemáme. Rozměry mám přesně na míru naší přebalovací podložky, takže nejdřív doporučuji vybrat podložku, která se vám líbí a podle toho vyrobit. Plus z každé strany mám 15 cm akorát na ty košíčky z IKEA. Za přebalovákem mám také 15 cm (tam si ukládám balíky plínek), zbývající rozměr přesahuje dopředu.

    25. led 2017
    Komentář byl odstraněný
    nicool
    autor

    @teeeriiskaa @nicool Kdyžtak zkus ještě projít komentáře pod albem a tady https://www.modrykonik.cz/group/2353/?q=Nicool, pokud bys nenašla, co hledáš, klidně se ještě ptej 🙂 A moc děkuji za pochvalu. Používáme stále už 15 měsíců a určitě dlouho budeme. Pro mě rozhodně praktičtější než oblékání na zemi nebo na gauči. Takhle máme vše po ruce a nemusíme se nijak ohýbat (jj i manžel 🙂 🙂 ).

    25. led 2017

    Děkuji mockrát za vyčerpávající odpověď, kdyžtak ještě napíšu. Do skupiny jsem se přidala, tak budu čerpat inspiraci. Pěkný zbytek večera.

    25. led 2017