nikinnna
14. únor 2018
214 

O tom, jak se u nás testovalo...

Od narození se potýkám s atopickým ekzémem. Mám lepší i horší období, ale co se mi narodil syn, je problém téměř neustálý. Nejhorší na tomto problému je stud. Stydím se nabrat rohlíky v obchodě, jít na plavání se synem, podat někomu ruku...

Proto jsem byla nadšená, když jsem byla vybrána na testování. Speciállní kosmetika není levná záležitost a zkoušet každou novinku? To by mi nestačila mateřská. Balení, které mi přišlo, mi udělalo obrovskou radost. Tělové mléko má opravdu "rodinné" balení a tak se při jeho nákupu jedná o dlouhodobější investici. Díky praktickým pumpičkám, které najdete na sprchovém oleji i krémů, se Vám nestane, že spotřebujete větší, než potřebné množství. 

Aroderm sprchový olej, je velmi příjemné konzistence a za mě především parfemace. Zanechává na těle jen jemnou, velmi příjemnou vůní. Sprchový olej nedráždí ani nevysušuje pokožku, takže nejen pro atopyky, ale pro všechny s citlivou kůží, ho jedině doporučuji.

U Atoderm Intensiv Baume mléka, musím znovu zmínit jeho malou spotřebu. Stačí ho velmi málo a dostanete od něj přesně to, co slibuje. Je bez parfemace, bez barviv, hydratuje, pokožka je po něm vláčná, zklidňuje pokožku a hlavně OPRAVDU ZASTAVÍ POCIT SVĚDĚNÍ. 

Testování jsem sice vyhrála sama pro sebe, ale jelikož se synkem chodím na plavání a jeho kůže je tam vystavována chlorované vodě, rozhodla jsem se otestivat i na něm. Tímto doporučuji i jako kosmetiku pro prťata, protože jejich kůže si také zaslouží péči a po této je kůže úžasně jemňoučká.

Závěrem bych ráda poděkovala, za možnost testovat, tuto výbornou kosmetiku. Ne vždycky se člověku chce investovat do kosmetiky, kterou nemá ozkoušenou, ale tady se to vyplatí . Ostatně přesvědčte se o účincích sami níže...😊

FOTOGRAFIE PŘED...

FOTOGRAFIE PO...

#test_bioderma 

Začni psát komentář...

Odešli