nikinnna
23. kvě 2017
574 

Testování Enticon

Když jsem uviděla, že se vybírají maminky s dětmi, na testování kapek Enticon, byla jsem nadšená, protože mi od začátku bylo jasné, že je to testování jako stvořené pro nás a ukázalo se, že mám pravdu.

Kapičky mi kurýr přivezl hned v úterý ráno, takže byl ideální čas, začít testovat. Manžel byl ze začátku k testování dost skeptický. Ostatně víte, jaký názor mají někteří lidé na to, co dostanete zadarmo, ale následně také změnil názor. Musím, ale přiznat, že nejdřív jsem mu kapky musela vygooglit, aby si o nich něco přečetl. Stejně jako mně, se mu moc líbilo, že kapky obsahují probiotika i simetikon, takže zabijete dvě mouchy, jednou ranou. Jiní výrobci totiž nabízí vždy, jen jednu složku.

První velký oříšek pro mě byl, jak obsah sáčku (probiotika), dostat do vodního roztoku (simetikon), ale jak na následující fotce můžete vidět, šikovná blondýna si vždycky poradí 😀.

Ihned při aplikaci jsem byla nadšená, že kapky krásně voní po jahodách a podle všeho i chutnají, protože malý by klidně vypil celou lahvičku a ani mu nevadilo, že jsou kapky vytažené z lednice. Dále jsem ocenila praktické kapátko, protože zkuste kojenému dítěti bez něj, nakapat přímo do pusinky, přesný počet kapek. Je to nemožné.

Ihned první den večer, začal malý ve velkém prdět. Bylo krásné sledovat, jak se u toho směje.

Druhý den, malý vyjímečně přes poledne líp spinkal. Nekroutil se u toho a vydržel spát neskutečně dlouho.

Pátý den začal syn více kadit. Dříve to bylo jednou za 24-36 hodin, ale od toho dne pravidelně 2-3x denně.

Všechna výše uvedená zlepšení, přetrvávají dodnes i přesto, že jsem dávkování z dvakrát denně, po týdnu snížila na jednou denně.

Plusy kapek

- krásně voní a dětem jahodová příchuť moc chutná

- praktické kapátko

- obsahují simeticon i probiotika

Mínusy kapek

- na nižsím dávkování neušetříte, protože kapky musíte spotřebovat do 14 dnů od otevření a při použití jen 1x denně,  je celé nespotřebujete

- kojenému dítěti je nemůžete přidat do jídla, takže mu je dáváte studené z lednice, ale našemu prckovi to nevadilo

Závěrem bych chtěla poděkovat za možnost, tyto bezesporu účinné kapky testovat.

#test_enticon

Dobry den, kolik kapek je davka jednoho kapatka? Podle webu na Benu lekarne jsem se socetla ze jedna davka je 20kapek, podle kapatka vsak je to jen 10kapek tak zda mam davat 2 kapatka nebo skuźtecne jedno 🤷🏻‍♀️

29. led 2021

Začni psát komentář...

Odešli