nutrilon_lucie
31. bře 2016
24 

Nutrilon

Úspěšný rozvoj vašeho dítěte máte ve svých rukou!

Zdravá a vyvážená strava v raném věku hraje klíčovou roli nejen pro správný vývoj imunitního systému, ale i pro rozvoj poznávacích schopností a tělesný vývoj.

My v Nutrilonu víme, že ideální výživou vašeho miminka je kojení, a proto již více než 30 let naši experti zkoumají mateřské mléko a po jeho vzoru vyvíjí receptury, které mají prokázané účinky na zdraví dětí a přispívají k jejich rozvoji.

Složení Nutrilon mlék a kaší je neustále zdokonalováno, neboť i nároky na dětský organismus se v dnešní době stále zvyšují.

Nutrilon je tady i pro děti, které mají specifické výživové potřeby a nabízí řešení při alergii v rodině, prokázané alergii na bílkovinu kravského mléka, ublinkávání, kolikách, pro předčasně narozené a další.

Nutrilon je jen jeden!

>>Světová zdravotnická organizace doporučuje výhradní kojení do 6 měsíců věku dítěte, a pokud je to možné, pokračovat v kojení až do dvou let dítěte. Vždy mějte na paměti, že rozhodnutí přestat kojit může být nevratné. Přechod na kojenecké mléko má i zvýšené finanční a sociální dopady oproti kojení. Pro zdraví kojence je důležité důsledně dodržovat doporučený postup přípravy a dávkování a použití kojenecké výživy uvedený na obale. Způsob použití a další info na obalech a www.nutriklub.cz. Potravina pro zvláštní výživu.<<

Začni psát komentář...

Odešli