icon
16 / 247
...po upečení
avatar

jaké déláte těsto?? já jsem jednou zkoušela a byl to hotový bochník ☹

Odpověz
3. bře 2013
avatar

@boban tak na pizza těsto mám doma odborníka🙂 na dvě pizzy je to :
500g hl. mouky
1/2 lžíce soli
1/2 lžíce cukru
1 lžíce olivového oleje
1/4 l vlažné vody
1/2 droždí

Odpověz
3. bře 2013
avatar

@oliinka_k díky..někdy vyzkouším, protože vypadá luxusně 😵

Odpověz
3. bře 2013
avatar

Prosím jak dlouho pizzu pečete a na kolik stupňů

Odpověz
16. bře 2013
avatar

@oskerka asi tak na 170°C a 15-20 minut...vyloženě si to nepočítám, ale to poznáš, až bude těsto i ze spodu hezky zlatavé🙂

Odpověz
16. bře 2013
avatar

Děkuji

Odpověz
16. bře 2013
avatar

@oliinka_k Oliinko prosím vás, mohu zkusit těsto hodit do dom.pekárny? Nemáte odzkoušeno? Vypadá úžasně a ráda bych udělala domácí dobrou pizzu (zatím se mi 2x nepodařilo, nebo spíše to nebylo prostě ono). Děkuji

Odpověz
31. bře 2013
avatar

@kimby pekárnu nemám, ale neměl by to být problém🙂

Odpověz
31. bře 2013
avatar

tak zítra vyzkouším, dala jste mi odvahu 😀 Děkuji a mám v plánu vyzkoušet více receptíků z vašeho super alba, prosím inspirujte dále, uděláte radost jistě nejenom mě 🙂 Krásné Velikonoce

Odpověz
31. bře 2013
avatar

@kimby moc děkuju a ať se těsto podaří😉

Odpověz
31. bře 2013
avatar

@kimby Pavli, ja ji zkousela v pekarne, testo chutove super, jenom jsem z toho mela trosku buchtu, ale mozna jsem mela trosku vic roztahnout na plechu.. ale jinak vyborna.

@oliinka_k timto dekuji za recept!

Odpověz
27. dub 2013
avatar

@candynka Ivuško, já ještě nestihla vyzkoušet, ale stále se na to chystám a dokonce mi nechybí žádná surovina, tak děkuji za upozornění, zkusím pořádně roztáhnout a uvidíme 🙂

Odpověz
27. dub 2013
avatar

A tato buf v prubehu tydne na obed

Odpověz
4. kvě 2013
avatar

@barulina je to rychlovka a těsto máme už milionkrát osvědčené🙂

Odpověz
4. kvě 2013
avatar

A děláš jako klasický kvásek, nebo všechno hned uhňácáš dohromady?? Děkuji za odpověď

Odpověz
4. lis 2013
avatar

Ty seš fakt.šikovná, všechny ty jídla......radost pohledět......

Odpověz
6. lis 2013
avatar

@katja77 moooc díky🙂

Odpověz
6. lis 2013
avatar

@klarkadd normálně se nechá chvilku vzejít droždí v teplý vodě a pak se to přidá do mouky🙂

Odpověz
6. lis 2013
avatar

Dobrý den mohu se jen zeptat necháte kynout nebo to zaděláte jen kvásek a pak dodáte zbylé přisady a pak hned dáváte na plech nebo necháte vykynout a pak teprve na plech děkuji

Odpověz
20. říj 2015